Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić żeby twój mężczyzna Cię zdradził?

Polecane posty

Gość gość
Wy to niszczycie razem z tymi facetami

Gość gość
gość dziś - nie stawiaj mu żadnych granic - rozpieszczaj go - miej niskie poczucie wartości - poświęcaj się dla niego To ja to wszystko daje jej a ona kłamie i rozkłada nogi przed innymi. Mam dość.

Gość gość
gość dziś - nie stawiaj mu żadnych granic - rozpieszczaj go - miej niskie poczucie wartości - poświęcaj się dla niego Nigdy nie miałem czegoś takiego. A jest to takie piękne. Żadna mi tego nie dała.

Gość gość
Nie przeszkadza bo o tym głębiej nie myślą.

Gość gość
"Idź rozbierz się przed innym facetem i daj podotykać (np. lekarz ginekolog albo inny płci męskiej)" XX A ta kwestia dotyczy tylko ginekologow czy wszystkich lekarzy ? Bo z opisu wynika , ze ginekokog lub inny plci meskiej .

Gość gość
Wyrażę tutaj swoje zdanie. Jak będziecie chodziły do innych facetów i rozbierały się przed nimi i dawały dotykać to wasz partner: 1.Zabije siebie (bo stwierdzi że wolicie innego faceta od niego i nie zależy wam na nim) 2.Zabije tego faceta (żeby was już więcej nie dotykał) 3. Będzie was mniej szanował lub wogóle (bo stwierdzi że go nie kochacie i będą przez to kłótnie lub rozwód). Są też inne opcje. On wam tego nie powie, ale podejrzewam, że już było za dużo samobójstw przez to. To dotyczy tych bardziej czułych facetów. Przecież lekarz to lekarz więc co za różnica jakiej płci. Dlatego dla bezpieczeństwa kobiety do kobiet. To dotyczy przedziału wieku gdzieś od ok 10 lat do 70. To dotyczy badań. Nie sytuacji nagłego ratowania życia i operacji. I wiecie przecież o co mi chodzi.

Gość gość
Kobieta która idzie do innego faceta rozbiera się przed nim i daje mu się dotykać traci nasz szacunek i nie dostanie od nas nic.