Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_malina

Myśli o zdradzie

Polecane posty

Gość dziewczyna_malina

Ostatnio zauważyłam u siebie co jakiś czas pojawiające się myśli o tym, że partner może mnie zdradzać. Oczywiście nie mam ku temu żadnych powodów. Nie zrobił też niczego co mogłoby nadwątlić moje zaufanie do niego. Podejrzewam, że myśli te zaczęły się pojawiać w momencie, gdy partner uznał, że jesteśmy parą. Czy te myśli mogą być skutkiem tego, że moje poprzednie związki rozpadły się właśnie z tego powodu i z obawy, że znów mogę zostać zraniona? Czy mogę jakoś sobie sama poradzić z tymi myślami czy muszę się udać do specjalisty?

Gość gość
Schrupala sobie

Gość gość
Może to być po prostu intuicja ,nie obwiniaj się za takie myśli bo czasem człowiek ma rację co do przeczuc

Gość gość
Zazdrość... może faktycznie nie masz do niego takiego zaufania jak ci się wydaje... a czy iść z tym do specjalisty to już musisz sama zdecydować. Słuchaj samą siebie, jeśli uważasz że powinnaś iść to idź. Nie zaszkodzi a może pomóc.

Gość dziewczyna_malina
Tego obawiam się, że to przeczucia, które dobrze podpowiadają.... Mam wątpliwości, ponieważ nie wspomniałam wcześniej, że jesteśmy razem od niedawna i widujemy się tylko w weekendy że względu na jego pracę. A przez poprzednie doświadczenia cholernie boję się zranienia. Nie chcę przez to przechodzić jeszcze raz.

Gość gość
Nie sprawdziłeś/aś jeszcze nowej gazetki Leroy Merlin?! Zrób to teraz!!

Gość gość
Tak! BEZ WĄTPIENIA JEST TAK JAK SĄDZISZ!

Gość gość
jest pewna reguła w związku NIGDY NIE WYPUSZCZAJ FACETA ZA DRZWI Z PEŁNYMI JAJAMI, i nie będziesz zdradzona, proste

Gość gość
każdy facet chce zdradzać, szczególnie młody, dlatego masz mu dawać tyle seksu aby nie miał siły roohać innych lasek, to jedyna działająca metoda

Gość gość
Bzdura, facet jak kocha to nie zdradza (pelne jaja trzyma dla ciebie) . Zdradzaja ludzie ktorzy przestaja kochac...