Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle chce mi sie siku, co mi jest,helppppp

Polecane posty

Gość gość

mam 30 lat. 4 miesiące temu dostałam takie jakby zapalenie pęcherza, jednak objawy od początku nigdy nie były książkowe, ponieważ nic mnie nie piekło ani nie bolało, natomiast mialam uczucie takiego parcia na mocz, jakby rozpierania w cewce moczowej, oraz uczucie takiego klucia pod skora, na pośladkach, łydkach, na rekach... wybralam chyba 5 antybiotyków ktore nic nie pomogly, wtedy dopiero zorientowałam sie ze ci lekarze to nic nie potrafia zrobic tylko w ciemno antybiotyki przepisywac. W koncu trafilam na takiego lekarza z Rosji, ktory zrobil mi badanie aparatem oberon i wyszlo ze mam bardzo zanieczyszczony organizm. wtedy odstawiłam wszystkie leki i bralam tylko preparaty firmy vision -detox, pax, nutrimax., przestrzegałam tez diety odgrzybiajacej i faktycznie po miesiacu stosowania objawy ustapily, czulam sie rewelacyjnie. niestety po świętach (kiedy jadlam bardzo duzo slodkeigo, alkoholu itp) objawy wrocily.. wyniki badan moczu czyste, posiew moczu czysty, ponownie siegnelam po detox, i zmiana diety jednak poki co objawy dalej sie utrzymuja....wyniki abdan w normie....ktos mial tak kiedys????

Gość gość
up

Gość gość
Zlapales infekcje wizyta u lekarza cie czeka Bo inaczej bedziesz orzy oddawaniu moczu mia bol a potem na nerki beda zainfekowane itd

Gość gość
ale o to chodzi ze w badanaich moczu nie wychodzi nic,posiewy czyste.....

Gość gość
Poczytaj sobie o infekcji pecherza i czeste i oddawanie moczu kilka przyczyn moze byc rak i rozne choroby weneryczne itd Moze cos zlapalas od partnera

Gość gość
nic nie zlapalam,nie mam aprtnera, badania wenerologiczne ujemne...jaki zas rak,przestancie starszyc

Gość gość
up

Gość gość
Ja wiem co to jest, ale lekarzem nie jestem, więc nie mogę ciebie leczyć.

Gość gość
Może warto skontaktować się z urologiem bo może to jest jakaś głębsza sprawa. Ja kiedyś chodziłam do urologa we Wrocku http://urolog-gorecki.wroclaw.pl/kontakt/ i ten lekarz całkowicie wyleczyl mnie z zapaleń pęcherza.

Gość gość
Nie wydaje mi się, że to od razu jakaś poważna choroba, ale zwykłe (choć nieprzyjemne) zapalenie pęcherza. Kup w aptece furaginę i powinno być OK. A! No i pij dużo wody w ciągu dnia – tak ze dwa litry.

Gość gość
Dolega ci bycie kobietą. Cuchnącym, odrażającym stworzeniem w mokrych majtkach. :O

Gość gość
Też myślę, że to może być zapalenie pęcherza, więc chyba najlepiej wybrać się do apteki po furaginę. Poza tym, jak masz zanieczyszczony organizm, to chyba nie warto brać tabletek na oczyszczenie go, tylko zmienić sposób żywienia.