Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
byczek21

Zez i Widzenie Stereskopowe ?

Polecane posty

Witam mam zeza od dziecka żyłem w nieswiadomosci co to jest widzenie stereskopowe ,że majac zeza nie widzimy obuocznie ,kiedy chciałem isc do policji i wyczytałem ze majac zeza jestem przekreslony od razu .W wieku 13 lat mialem operacje na zeza ktora sie nie udala bo kat zeza zmienil sie tylko o 3 stopnie . Bardzo jestem przerazony bo wielu zadowodow nie moge wykonywac przez chwile sie zalamalem . Ale wlasnie pamietam ze 4 lata temu bylem na filmie w 3D i widzialem normalnie ,tak samo jezdze samochodem 5 lat i nie mam zadnych problemow z parkowaniem z jazda , Na komisji wojskowej dostalem kategorie A .Tak samo oczy mi tak mocno nie zezuja w okularach to jest prawie nie widoczne,czasami jak jestem zmeczony to oko mi zezuje ,tak samo w koszykowke dobrze gralem nie mialem nigdy problemow z trafieniem do kosza , moja wada wzroku wynosi okolo -2,5 i -3 (zez naprzemienny) Teraz pytanie czy majac zeza jest mozliwe zebym mial widzenie stereskopowe ? Od lekarza przeczytalem ze 30% przypadkow ma te widzenie dziekuje za odpowiedz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować