Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JulitaM

Potrzebuję skierowanie i konsultacje u rzetelnego lekarza w Poznaniu

Polecane posty

Gość JulitaM

Mam problem ciągle problemy z gardłem, łapię infekcje, moja lekarka rodzinna przypisuje mi antybiotyki, które nie przynoszą poprawy. Mój organizm już jest zupełnie wyjałowiony. Pojawiły się problemy żołądkowe. Wróciła temperatura. Muszę zmienić lekarza, albo skonsultować u innego. Proszę o podpowiedź

Gość Anna lubonianka
Blisko Poznania w Luboniu przyjmuj***ardzo dobry lekarz dr. J. Banasiuk ul. Maya 1 a. Cieszy się ogromnym uznaniem wśród mieszkańców Lubonia. Bez problemu umówisz się na wizytę, konsultacje, w razie potrzeby wszystkie niezbędne badania wykona na miejscu.Jeżeli będzie konieczność to na pewno skieruje cię do specjalisty. Przy tym jest bardzo obeznany w nowoczesnych metodach leczenia, ma duże doświadczenie. Nie musisz się niczego obawiać, to przemiły i przesympatyczny, dobry, życzliwy człowiek. Skorzystaj, warto, polecam.

Gość Stefi345
Zachęcam do skorzystania z porad i opieki medycznej pana dr. J. Banasiuka, który przyjmuje w Luboniu. Jest to specjalista medycyny rodzinnej, znany i ceniony w środowisku. Wielu moich znajomych leczy się u pana doktora. Jest to lekarz godny zaufania z ogromnym doświadczeniem i szeroką wiedzą. Polecam

Pewnie przez zatrucie:O.Polecam zdrową dietę:classic_cool:.A ja polecam jeszcze kuracje chlorem bo mi pomagało:D.Tylko oczywiście nie przesadzać aby nie skończyć jak towarzystwo w Ypres :P.

Gość Zbychu45
Chorowałem dłuższy czas i miałem niezdolność do pracy powyżej 30 dni. Po powrocie do pracy zostałem ponownie skierowany na badania, bałem się, że mogę nie dostać zdolności do pracy. Kolega podpowiedział mi, że warto udać się na badania do dr. J. Banasiuka, u którego wszystkie wykonam na miejscu. Faktycznie bardzo sympatyczny lekarz, a przy tym konkretny, chętnie służący poradą, omówił wyniki ze zwróceniem uwagi na słabsze wskazujące na problemy ze zdrowiem. Polecam

Gość KoraR15
Mieszkam w Luboniu i też korzystam z opieki dr. Banasiuka. To naprawdę świetny lekarz z powołania z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Zawsze służy uprzejmością i fachową wiedzą, można liczyć na pomoc, badania i dobrze dobrane leki. Polecam

Gość Jeremi2
Serdecznie polecam pana doktora Jana Banasiuka z Lubonia. Bardzo konkretny i rzeczowy lekarz, jednocześnie miły i sympatyczny. W gabinecie panuje przyjemna atmosfera, dba o rzetelność badań, cierpliwy, nigdy nie lekceważy pacjenta, ani objawów. Zawsze wysłucha, pocieszy, doradzi, przepisuje odpowiednie leki .

Gość ZofiaB
Polecam dr. Jana Bansiuka w Luboniu. Kilka lat temu robiła standardowe badania okresowe do pracy i podczas badań wykrył u mnie poważną chorobę i skierował do specjalisty i na badania do szpitala. Rozpoczęłam leczenie w tym kierunku i dziś po powrocie do zdrowia i sprawności wiem, jakie to jest ważne by co pewien czas przebadać się szczegółowo. Pan doktor był bardzo czujny i dociekliwy analizując wyniki badań, to dzięki jego spostrzegawczości w porę trafiłam do specjalistów.

Gość Evira
Ja potrzebowałam konsultacji i recepty, a mój lekarz rodzinny był na urlopie. Dostałam namiary na dr. Jana Banasiuka w Luboniu i szybko umówiłam się na wizytę. Pan doktor zalecił wszystkie potrzebne badania, uspokoił moje niepokojące obawy. Polecam jego staranność, wiedzę i czas poświęcony pacjentowi.

Gość Alicja3
Teraz w sezonie urlopowym nie mogłam umówić się z moim lekarzem rodzinnym. Potrzebowałam porady i skierowania do specjalisty chirurga. Pani w recepcji poleciła mi gabinet dr. J. Banasiuka w Luboniu. Rewelacyjnie szybko umówiłam się na następny dzień. Pan doktor zbadał mnie ocenił stan, faktycznie stwierdził, że potrzebuję konsultacji z chirurgiem. Wypisał mi skierowanie, do tego dobre rady do kogo się udać, życzliwość, uśmiech pana doktora. Bardzo polecam

Gość Krzysia M
Miałam stale nawracające anginy i też potrzebowałam by lekarz konkretnie określił czy wskazane jest usunięcie migdałów w moim wieku (50 l)czy też leczenie farmaceutykami. Umówiłam się na konsultacje u dr. J. Banasiuka w Luboniu. Bardzo konkretnie podszedł do problemu, zalecił przedmiotowe badania, ocenił wyniki i zalecił usunięcie oraz przekierował mnie do znajomego bdb laryngologa, który wykonał usunięcie i przejął leczenie. Teraz nie mam już żadnych problemów z gardłem i infekcji.

Gość Felka

Też polecam Banasiuka jak wyżej. Dobry lekarz od wielu lat zajmuje się moimi dziećmi i całą rodziną