Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Koleżeńskie relacje chociaż miał być związek

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam problem z dziewczyną. Poznaliśmy się w pracy i tam udajemy że jesteśmy kolegami, a poza nią spotykamy się np. w kinie i chociaż bym chciał żeby nasze relacje były bliższe to nie potrafię robić rzeczy o których myślę. Mam tutaj na myśli złapanie za rękę, przytulenie czy pocałunek. Jestem młodszy o 8 lat, czy to jest przeszkoda, może jestem za młody i jeszcze nie dorosłem ale jestem pewny że mi na niej zależy i zrobiłbym wszystko żeby ta miłość przetrwała i żebyśmy byli ze sobą szczęśliwsi bo na razie nasze spotkania poza rozmową i odwzajemnianym uśmiechem do niczego nie prowadzą. Ostatnio po raz pierwszy pocałowaliśmy się w policzek na pożegnanie a potem, kiedy wróciliśmy do domów i o tym rozmawialiśmy z jakiegoś powodu nie umiałem się przyznać że chciałem pocałować ją w usta. Sama przyznała że to wszystko wygląda na koleżeńskie relacje a chciałaby ze mną być i postanowiła poczekać aż to się zmieni. Zastanawi się czy skoro jestem taki nieśmiały a ona jest bardziej doświadczona to czy nie powinna "zagrać pierwszych skrzypiec". Co o tym myślicie, chciałbym się wreszcie przełamać i coś zmienić ale jak przychodzi co do czego to nie wychodzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować