Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę pomóżcie mi!!! Błagam...

Polecane posty

Gość gość
Czuję się trochę zmęczona, boli mnie jajnik no i to w sumie na tyle.

Gość gość
Ale ja się uczę, nie mogę otumaniac się psychotropami xxx Idiotka. Doinformuj sie ak dzialaja antydepresanty. Tak samo w temacie ludzkiwj plodnosci, zamiast histeryzowac i powielac brednie.

Gość gość
Matko! Wiesz, że to wszystko jest spowodowane stresem? Zadręczasz się. Na prawdę 27 dni po stosunku test by wyszedł nawet jakbyś zrobiła go w nocy. We wczesnych ciazach najbardziej się zaleca robienie rano testu. Wiadomo, że przez stres miesiączka też mogłaby być bardziej skąpsza, ale w ciąży te plamienia występują u 1/4 kobiet, a jak występują to nie przypomina okresu, plamienie. Współczuję Ci jednocześnie, że w tak młodym wieku musisz się borykać z taką chorobą.

Gość gość
"Idiotka. Doinformuj sie ak dzialaja antydepresanty. Tak samo w temacie ludzkiwj plodnosci, zamiast histeryzowac i powielac brednie." Nie życzę sobie tego typu określeń w stronę mojej osoby. Ja nie działam na własną rękę, dwóch psychologów odradza mi tabletek. To po co ja dk nich chodzę? Chyba po to są, żeby mi pomóc. Nie życzę Pani,ani nikomu z Pani bliskich, aby przeżywał to samo co ja,jeszcse w tak młodym wieku. Trochę zrozumienia i mniej podłości:))

Gość gość
"Idiotka. Doinformuj sie ak dzialaja antydepresanty. Tak samo w temacie ludzkiwj plodnosci, zamiast histeryzowac i powielac brednie." No i czego wyzywasz? Sama wiedzy nie masz. Antydepresanty to nie witaminki. Mają wiele efektów ubocznych. Często lekarz musi podjąć decyzję czy korzyści przewyższają koszty.

Gość gość
Dokładnie to samo słyszę od mojej psycholog.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. Słyszałam, że 3 tygodnie od stosunku test o każdej porze dnia wyjdzie prawidłowo. Ale nie jest też wcale powiedziane, że jak zrobisz na początku to wyjdzie źle. To jest tylko zalecenie. Nie jest to zabronione. Nie dostałabyś okresu, test by wyszedł pozytywnie, poza tym nie był to pełen stosunek. Przed zrobieniem testu dałabym 99% pewności, że nie jesteś.

Gość gość
Ale codziennie tak po południu mam zawroty głowy, chce mi się spać, boli mnie głowa. Czy to też może być jakiś objaw stresu?

Gość gość
Oczywiście ,że tak. Jak nie jesz to masz zawroty głowy, jak nie dosypiasz to jesteś ciągle zmęczona, głowa od zmęczenia też potrafi boleć. I z głodu też! I jescze cały czas natrętnie się męczysz myślami. A pewnie jeszcze płaczesz. Połóż się spać i daj odpocząć temu ciału i umysłowi. Zobacz ile osób już ci wytłumaczyło, że na pewno nie jesteś w ciąży.

Gość gość
Dziękuję bardzo tym osobą co wsparły mnie dobrym słowem. Powoli do siebie dochodzę. Wiadomo, że nie jest łatwo,ale walczę... Dziękuję jeszcze raz.

Gość gość
Spoko. Trzymaj się dziewczyno.

Gość gość
A co do obliczania to pomocny jest elektroniczny kalendarzyk. Ja prowadze taki na telefonie, aplikacja chyba z Belli i naprawde jest dobry, automatycznie ze statystyk wylicza nam rozne dane :) polecam u mnie sie sprawdza

Gość gość
Mam apke. "mój kalendarzyk", czy coś w tym stylu. Też bardzo fajna.

Gość gość
Nadal masz jakieś objawy?

Gość gość
Powiem szczerze, że cały czas oglądam swoje piersi, już do przesady. Bywa różnie, no ale...

Gość gość
Słuchajcie. Dostałam takiej brązowej skóry w okolicach pachwin. Wyczytalam, że w ciąży też może się to zmienić. To prawda... Znowu to wszystko wraca