Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w Turku

Polecane posty

Gość gość
Ja tez mam meza Turka,jestesmy juz razem 10 lat i 6 lat po slubie,po tylu latach moge szczerze powiedziec,ze nie moglam wybrac sobie lepszego czlowieka do wspolnego zycia.Wiem,ze jest wielu przeciwnikow takich malzenstw,ale czy mamy jakas gwarancje na szczescie wychodzac za maz za Polaka?Niestety nie,szczescie nie zalezy od narodowosci,lecz od serca i charakteru czlowieka.

Gość gość
jestem z Turkiem od 5 lat, jest cudownym czlowiekiem, od dwoch lat jestesmy po slubie. Mieszkalismy wczesniej w Pollsce a teraz ze wzgledu na moja prace w Londynie. Nie zamenilabym go nai nnego faceta w zyciu. W ogole nic sie nie zgadza co tu pisza. Nie mamy zadnych konflikotw na tle religijnym czy kulturowym. Nie interesuja go inne kobiety. I co poznalismy sie na moim dwu-tygodniowym pobycie w tureckim kurorcie. Mielismy wtedy po 20 lat:)).....ah

Gość gość
Jakim trzeba bycc malo rozgarnieta kobieta by chciec turka ?

Gość gość
Od 4 lat mieszka razem z moja druga polowka w Holandii. On jest Turkiem i znamy sie juz 8 lat. Nikomu tak nie ufam, jak jemu. Zawsze moge na nim polgac. Jest szczery i opiekunczy, bardzo tolerancyjny. Jezeli chodzi o wybuchowosc czy porywczy temperament, to moj facet jest calkowity zaprzeczeniem stereotypu Turka. Zrownowazony , nie dziala pochopnie. Byc moze, to kwestia wieku (=> ma 36 lat). Podobno kiedy go jeszcze nie znalam, bywal inny (tak sam twierdzi, ja nie mialam okazji takim go widziec). Moja swoboda nie jest w zaden sposob ograniczona. Po studiach pracowalam kilka lat w duzej firmie konsultingowej. A kiedy postanowilam porzucic prace i rozpoczac drugie studia, znalazlam wsparcie w moim partnerze. Jak sam mowi, nie wazne co robie tak dlugo, jak jestem szczesliwa. Jezeli chodzi o rodzine, to prawda, ze odgrywa ona wazna role w jego zyciu. Co jednak nie znaczy, ze moj partner ulega jej wplywom. Jest niezalezny i wybiera wlasna droge (czesto sprzeczna) z tzw. tradycja. Jednym slowem: Turek czy nie, ludzie sa rozni i nie narodowosc okresla charakter czlowieka.

Gość gość
"Ty opowiedz, morze czarne" ciekawy serial godny obejrzenia. Wybitnie pokazuje jak kobiety w Turcji są traktowane, nie ważne czy są bite czy też nie.

Gość gość
Witam..Naprawdę, radzę Ci szczerze..zastanów się..zastanów się 100 razy zanim podejmniesz decyzję..Ja mam za sobą nieudany związek z Turkiem, wszystko było ok, dopóki nie odkryłam jego drugiej twarzy..Zastanów się..Pozdrawiam

Gość gość
Cześć. Mam męża Turka i jestem bardzo szczęśliwa niczego nie żałuje i wyszłabym za niego drugi raz. Nie wszystkie kobiety mają takie szczęście jak Ja bo wiem co się mówi i pisze na temat Turków, ale ja trafiłam bardzo dobrze. Kochamy się i będziemy rodzicami za trzy miesiące. Musisz myśleć pozytywnie, ale czuć, że to jest Ten, bo Ja to czułam i jestem szczęśliwa. TRzymam kciuki. podejmiesz właściwą decyzje.

Gość gość
Daj sobie kobieto na wstrzymanie co to Polak ci nie odpowiada Potem placzecie w, tv ze dzuecka nie chce oddac bo sie znudzil wami taki albo odda sasiadowi by sie zabawial Turek ma kobiety do zabawy w dupskoooo jedzie kiedy tylko chce full opcja Trzeba miec ostry balagan w glowie by za Turka sie brac karierowiczki i materialistki Murzyna albo Araba wez bedzie 3kat

Gość gość
Brak rozumu potem płaczą nieszczęścia takie zero jezyka jedzie dama do Turcji Turek bzyka jak chce i ma taka za nic Gratulacje szczyt marzen ha ha ha Trzeba byc kretynka by wyjsc za Turka

Gość gość
Czyli twierdzicie, że wszyscy Turcy są tacy sami? Nie ma wyjątków?

Gość gość
Przecież to jedna i ta sama osoba piszę o tych turkach w związku z Polkami. Nagle na kafe co druga miałaby męża Turka, jasne. Twoje życie, twoje problemy - chcesz turka to nikt ci nie broni przecież. Nie chcę tylko, żeby twoje ekscesy (bachor), były potem utrzymywane z moich podatków, by tobie jakieś świadczenia trzeba wypłacać, gdy turek się zwinie. Tylko tyle.

Gość gość
Twoje życie, twoje problemy X Urocze kafeterianki zawsze chętne do pomocy. Dziękuję

Gość gość
Co to nie ma przystojnych Polakow Turka jej sie zachcialo a moze murzyna z kita 25cm lepiej ? Dobrze ze glupota nie potrafi latac bys doleciala w kosmos

Gość gość
Co to nie ma przystojnych Polakow X No tak bo Turek, Norweg, Francuz czy Japończyk to według Ciebie gorszy sort? A kobiety to od razu puszczalskie? Według Ciebie Polka powinna wiązać się tylko z Polakiem? Ale jak wy faceci biegacie za ukrainkami to już ok?

Gość gość
pochopna dziś Kto biega za Ukrainkami? X Wielu Polaków szuka sobie żonki ze wschodu, jest coraz więcej takich małżeństw on polak ona ukrainka. Rozumiem że wtedy wszystko w porządku, bo dotyczy to mężczyzn. A jak kobieta wiążę się z obcokrajowcem (i nie chodzi tylko o muzulmanów) to od razu najgorsza.

Gość gość
Bo gnojkom żal dupę ściska. Polaczkom wydaje się że są najbardziej boskimi facetami na świecie.

Gość gość
No, ale jakby nie patrzeć Polacy zyskują na związkach z Ukrainkami bo wiadomo, że one są ładniejsze, bardziej kobiece od Polek i dla nich mąż jest całym światem. A Polki wiążące się z obcokrajowcami zazwyczaj więcej tracą niż zyskują.

Gość gość
Niby co tracą?

Gość gość
dla nich mąż jest całym światem X Szukasz niewolnicy czy żony?

Gość gość
też jestem zakochana w Turku od wielu lat ot sentyment

Gość gość
Turcy są 100 razy bardziej przystojniejsi niż Polacy to jest fakt!

Gość gość
"ale czy mamy jakas gwarancje na szczescie wychodzac za maz za Polaka?" Większą niż za Turka czy tego chcecie czy nie. X Do autorki. Wiesz chyba nie ma co c***isać, bo jak założyłaś taki wątek to chcesz usłyszeć inną prawdę. Także cokolwiek by ci nie napisać i tak dotrze do ciebie tylko to co chcesz czyli, że "Turek jest ok". I widzę, że sporo osób wyszło z takiego samego założenia. W sumie ile można was ostrzegać. Wasze życie, wasza dupa.

Gość gość
"No tak bo Turek, Norweg, Francuz czy Japończyk to według Ciebie gorszy sort?" Trzeba mieć tupet żeby postawić Turka obok Norwega, Francuza czy Japończyka i sugerować jakieś uprzedzenia do wszystkich narodów prócz Polaków. Bez kitu. Co za perfidna manipulacja. :o

Gość gość
Trzeba mieć tupet żeby postawić Turka obok Norwega, Francuza czy Japończyka i sugerować jakieś uprzedzenia do wszystkich narodów prócz Polaków. Bez kitu. Co za perfidna manipulacja. X A czym według Ciebie różni się Turek od Norweg, Francuza czy Japończyka. W czym według Ciebie jest gorszy?

Gość gość
Fakty sa takie ze Polak to Polak kobiety same nie wiedzą czego chcą potem lament placz ze Turek dziecka nie chce oddac albo ja leje ile wejdzie

Gość gośćj n
Turcy,Algierczycy,Tunezyjczycy i wiele innych panów z tych kraji są tacy sami:) wiem coś na ten temat jestem muzułmanka która obecnie mieszka w Londynie. jeśli jestes wolna czyli nikt nie mówi ci co masz robic to naprawde tego nie zmieniaj Turcy wyznają islam... wiec są wychowani na zasadach świetego koranu alhamdulillah I tam bez zastanowienia pisze,że kobieta musi byc posłuszna mężowi! Mężczyzna nie może bić kobiety po twarzy żeby jej nie oszpecić,ale po innych częściach ciała ma prawo. Na początku twój związek może wyglądać jak w bajce,ale później będziesz tego żałować Naprawde Przemyśl to

Gość gość
Kolejna co chce byc niewolnica mniej warta niz koza

Gość Ona91

Hej dziewczyny.... Bylam w zwiazku z turkiem i nie moglam narzekac az przyszla rozmowa o dzieciach..... a wiec chrzest odpada, imiona tureckie mialy by byc, fb zapomnij, zero wieprzowiny i zero kontaktu z innymi facetami.... kontrola telefonu na pozadku dziennym.... mieta jest do niego ciagle.... serce mowi bierz go a glowa mowi nie . i co tu zrobic ?

Gość pravda
2 godziny temu, Gość Ona91 napisał:

Hej dziewczyny.... Bylam w zwiazku z turkiem i nie moglam narzekac az przyszla rozmowa o dzieciach..... a wiec chrzest odpada, imiona tureckie mialy by byc, fb zapomnij, zero wieprzowiny i zero kontaktu z innymi facetami.... kontrola telefonu na pozadku dziennym.... mieta jest do niego ciagle.... serce mowi bierz go a glowa mowi nie . i co tu zrobic ?

Typowa polka-miłośniczka egzotyki i bad boyów.

Normalna kobieta by się nie zastanawiała, tylko kopnęła go w doopę.

Ale nie polka (nie mylić z normalną, inteligentną Polką) - dla was każdy ciapak czy ogólnie zagraniczniak to ideał, nawet jeśli jest biedny, głupi i nie ma szacunku do kobiet.