Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę sponsorować mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku z mężczyzną. Nie mieszkamy razem ale często wspólnie spędzamy czas. Obydwoje pracujemy. I teraz do sedna. Mój facet ciągle chce żeby mu coś kupować choć więcej zarabia niż ja. I to nie jakąś taniochę tylko drogie firmowe rzeczy. Ostatnio zapytał co kupię mu na Walentynki. Na Święta kupiłam mu bluzę Nike a on mi tabliczkę czekolady. Jak przychodzę do niego do domu to zawsze muszę prosić żeby zrobić mi kawę. Sam nigdy nie zaproponował. A nawet jak go poproszę to robi to niechętnie. Ostatnio zaprosił mnie na imieniny. Kupił butelkę wina,którą sam wypił bo ja nie piję a mi zrobił herbatę i dał pączka co został z Tłustego Czwartku.Pokazał mi na telefonie zdjęcie tortu imieninowego. Gdy spytałam czemu mnie nie poczęstował powiedział że tort był dla jego rodziny a nie dla mnie . Rodzina to rodzice, siostra z siostrzeńcami i nieślubny syn. Było mi bardzo przykro. Jeśli chodzi o seks to praktycznie nie ma go w naszym związku. Mamy po 37 lat jesteśmy razem 1,5 roku a do seksu doszło tylko 2 razy. I to też dlatego że ja zaproponowałam. On nie chciał nawet na początku nie miał erekcji ale potem się udało. Nie wiem czemu nie chce. Ja nie jestem brzydka, poprzedni partnerzy chętnie ze mną współżyli. Znam jego 2 byłe partnerki, były zdziwione że się nie kochamy bo z nimi seks był często.On nie jest gejem. Ktoś powie że zdrada. Ale czy może być zdrada w związku w którym nie ma seksu. Jak ożywić nasz związek. Nie chcę cały czas go sponsorować tym bardziej że ma swoją kasę.

Gość gość
To teraz kup normalny prezent i skarpetki, jak się powtórzy daj mu skarpetki normalny prezent jakiemuś co ci się podoba. Powiedz jak kupi coś lepszego to dopiero coś mu dasz innego i już.

Gość gość
OO! Wreszcie normalny zwiazek, niech kobiety zobacza jak to jest utrzymywac druga strone, zawsze tak to wyglada z perspektywy faceta, niech to kobiety sie staraja

Gość gość
I tak wlasnie wyglada zwiazek tyle ze w druga strone przecietnego faceta :D

Nie dziwię mu się .. co to za inwestycja w kobietę lat 37 .. Pewnie kasę wydaje na młode 20-25 z którymi ma nieziemski seks

Gość gość
OO! Wreszcie normalny zwiazek, niech kobiety zobacza jak to jest utrzymywac druga strone, zawsze tak to wyglada z perspektywy faceta, niech to kobiety sie staraja serio? ja tam sama sobie radzę, a z moim facetem kupujemy sobie w prezencie książki, bo oboje lubimy czytac i często czytamy te same więc to prawie zawsze i tak prezent dla obojga

Gość gość
Pewnie kasę wydaje na młode 20-25 z którymi ma nieziemski seks czyli niby jaki to ten nieziemski?

Gość gość
Oj nie zawsze tak jest,że młodą się sponsoruje. Miałam 20 lat i pochodziłam z bardzo biednej rodziny. Dlatego znalazłam sobie faceta równo 30 lat starszego. Miał 50 lat i dzieci mniej więcej w moim wieku. Miał własną dużą firmę budowlaną i dużo zleceń, częste wyjazdy firmowe. Przeżyliśmy naprawdę boski seks. Tylko ciągle mnie dziwiło że nie chce nic mi kupować bo przecież jak bierze młodą laskę to po to żeby ją sponsorować. Raz zażądałam żeby coś mi wreszcie kupił. Zgodził się. Wsiedliśmy do jego samochodu. Myślałam że jedziemy do jakiejś galerii albo drogiego butiku. Tymczasem my zatrzymaliśmy się przed lumpeksem. Wziął mnie za rękę weszliśmy do środka i powiedział że mogę sobie wybrać kilka ciuchów. Wtedy plunęłam mu w twarz i wyszłam.Już nigdy nie zrobię z siebie frajerki dla jakiegoś starego sknery

Gość gość
Chcesz takiego zycia? Bez seksu, bez wsparcia, za to z małym dzieckiem wymagającym prezentów?

Gość gość
Do gościa z 12.30. No właśnie tu chyba nie chodzi o wiek. Jego poprzednie partnerki były w tym samym wieku co on i jednej kupił nawet srebrną biżuterię.Więc właśnie nie rozumiem dlaczego im kupował a mnie nie. Z nimi też współżył, a ze mną nie chce. Jedna z jego byłych jest nawet ode mnie o rok starsza. Nie potrafię tego rozgryźć,wytłumacz mi to dokładnie.

Gość gość
Hahahahahahahahahahahaaha no wybacz ale gorszego znaleźć nie mogłaś

Gość gość
Od ciebie chce prezentów a sam daje czekoladę i jeszcze seksu nie ma? Powodzenia na nową drogę życia ci życzę, kobieto...

Gość gość
Czego nie rozumiesz? Nie pociagasz go i wszystko na temat!

Gość gość
Samotny Romantyku odpowiedz mi jeszcze raz. Skoro tamtym kupował prezenty i z nimi współżył mimo że też są w tym samym wieku, a jedna jak już wspomniałam nawet ode mnie o rok starsza to dlaczego ze mną jest inaczej? Naprawdę nie jestem brzydka. Moi poprzedni partnerzy byli przystojni też w moim wieku i podobał im się seks ze mną, bo w seksie jestem otwarta na wszystko z oralem na czele. Więc czemu z nim tak jest?

Gość gość
Widze ze wolisz winy szukać w sobie niż pomyśleć logicznie że ten facet to jakiś przychlast który na cię nie po prostu nie leci.

Gość gość
Libed ma racje, facet jak jest brzydki to też musi kupować sobie kobietę prezentami i pieniędzmi, inaczej zostaje sam jak palec :o Nieatrakcyjne osoby nie mają co liczyć na prawdziwą miłość, zawsze jest to układ sponsorowany... Smutne lecz prawdziwe :o

Gość gość
no cóz, masz po prostu układ kolezeńsko sponsorski. Facet nie czuje sie samotny, moze juz nie potrzebuje tyle seksu co kiedyś, a prezenty się przydadza. Niewiele wzamian dostajesz. Masz 37 lat i spotykacie sie długo, to najwyższy czas zadać gościowi pytanie jaka w ogóle macie relację i czy on w ogóle widzi was razem w przyszłosci, czy tak tylko zabija czas i nudę A przede wszystkim nie kupuj mu prezentów i nie sponsoruj go. Jak chcesz być dobra to na walentynki kup mu piwo na 5 zł, albo co na poziomie jego prezentów.I domagaj się tej kawy, herbaty itp. Być może wtedy problem sie sam rozwiąże bo facet da sobie spokój skoro mu sie przestanie w ogóle opłacać Ale wiesz co laska, tak sie szmacić i nawet seksu nie mieć, bo jeszcze jakby rypał tak ze zienia sie trzęsie

Gość gość
Moim zdaniem nie jesteś nawet w żadnym związku. Zerwij tę dziwną znajomość

Gość gość
W tytule napisałaś "muszę sponsorować mojego faceta" Kobieto otwórz oczy i przeczytaj jeszcze raz co napisałaś !!! Twojego faceta?? a po czym sądzisz że on jest twój ? Nie sypiacie ze sobą , nie obdarza cię prezentami , wykorzystuje cię pod każdym względem żałując nawet filiżanki kawy , wręcz poniża dając do zrozumienia że nie zasługujesz nawet na kawałek tortu który kupił dla BLISKICH i ty nazywasz tego kogoś swoim facetem ?? Nieeeee, nie możesz być aż tak ślepa i głupia więc sądzę że to PROWO!!

Gość gość
Autorko, czy ty masz mózg??!! Jesteście przed 40! Nie macie po 15 lat! Gość ma cię ewidentne w d***e! Tort dla rodziny nie dla ciebie- co za żenada!! Po hooj mu cokolwiek kupujesz pytam?? !! Mało tego Ob więcej zarabia!! Ty mi prezent on tobie czekoladę?! Pewnie ma nieźli polewkę z ciebie przed rodzinka i kolegami!! Skończ ten gowniana relacje!!! Sęk 2 razy w ciągu 2 lat?! Czyś ty na głowę upadła kobieto?! P.S. Na walentynki kup mu czekoladę- z biedronki, żeby nie zaraz Lindt!!! SZANUJ sie kobieto, bo marnie skończysz!!!

Gość gość
Dostałaś wczorajszego pączka przecież i jeszcze narzekasz. Niewdzięczna Ty.

Gość gość
Skoro musisz to sponsoruj i nie jęcz.

Gość gość
To chyba prowo, nie wierze w to...

Gość gość
Ja bym mu kupiła jakiś podręcznik kindersztuby , na pewno mu się przyda, a do tego zdjęcie ogromnego czekoladowego serca z dedykacją "Skarbie, zjadłam na Twoje zdrowie, cały czas o Tobie myśląc, kocham Cię i tęsknie". Twój...... Podejdź do tego z humorem i się tym nie przejmuj, zacznij go lekceważyć, bo on ewidentnie lekceważy ciebie, a tak to chociaż z twarzą z tej znajomości wyjdzies. Powodzenia.

Gość gość
Sorry za literówki.

Gość gość
Sorry za literówki.

Gość gość
Pewnie jakbyś znalazła ten kawałek tortu i go zjadła to by cię kopnął w twarz i powiedział " nie dla psa kabanosik" :D ty jesteś jego wycieraczka do butów wybacz

Gość gość
Ja też myślę ze to nie jest twój facet. Rozumiem, syn jest jego dzieckiem więc gdyby były tylko 2 kawałki tortu no to normalka że da synowi. W końcu ty jesteś obca. Ale jeżeli nawet siostrzeńcy są ważniejsi niż ukochana kobieta to żadnego związku nie ma i z całą pewnością nie będzie.Przestań się dłużej kompromitować.

Gość gość
Ja myślę że to jest biały asexualny związek. Taki związek też może być tylko nikt nikogo nie może materialnie wykorzystywać.

Gość gość
ktos napisal ze to prowo ale ja znam takie chore zwiazki mlodych dziewczyn tez z mlodymi facetami ze za nimi lataja i gotowe sobie reke odciac a sa zwyczajnie przez nich wykorzystywane :D Facet to jakby dostal seks na 2 lata a sponsorowal by dziewczyne to by zakonyczl znajomosc po tygodniu :D Po pierwszych 100zł wydanych na kobiete na jakis prezent. Czemu kobiety sa takie glupie i naiwne zwlaszcza.Mnie neidawno przed 40 kobieta pronowoala kolacje taka nijaka z urody ale wyszlo na to ze ciagle mi wybierala terminy kolacji bo a to zakupy a to cos tam. Jak sie zirytowalem i przestalem odzywac to dzien w dzien telefon od zakochanej damy co tam u mnie slychac i ze ma wolna sobote. Moj boze gdzie tu logika sobie odpuscilem bo zdalem sobie sprawe ze to ona mnie bedzie ustawiac i ja sie tylko do niej bede podpasowawywal choc kobieta niemloda i nie ma zadnych adoratorow. A mogla miec fajna randke i moze kogos na stale czemu kobiety brak u was logiki. Teraz wiem ze moglbym ja nagiac do woli tyle ze po co mi to wole zwiazek partnerski gdzie osoby sie szanuja a nie kazde ma wlasne zycie.