Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu mamy, które szybko wróciły do pracy?

Polecane posty

Gość gość Iwona
Ja bardzo szybko, zaraz po powrocie ze szpitala! Ale, spokojnie, tylko sprawdzałam na prośbę męża. Pokrzywdzona nie byłam. Razem z mężem prowadzimy działalność gospodarczą. Mąż produkcją, logistyką jest zajęty, ja biurokracją [mam 2 osoby, które czarną biurokratyczną codziennością się zajmują]. Papierków ciągle przybywa, ale dziewczyny dzielnie sobie pod moją półtoramiesięczną radziły. Jednak jak mówi przysłowie "Pańskie oko konia tuczy" i ja zajrzałam w dokumenty, pierwsze kilka dni świt zastawał mnie nad dokumentami lub dzieckiem przy piersi. Ale uspokoiłam męża, wszystko w firmie gra! Dziewczynom dobra premia się należy, dopilnowały terminów, wykazały się umiejętnością oceniania sytuacji, zostały materialnie docenione. Dzisiaj[dziecko 16 m-cy] mogę spokojnie się zdać na te osoby, wiem, ze poradzą sobie, w razie konieczności jestem pod telefonem. Od kilku miesięcy każdą wolną chwilę mogę poświęcić dziecku [7 m-cy] i mężowi. Marzy mi się drugie dziecko.

Gość gość
Ja wróciłam po 4 miesiącach. Dziecko a właściwie już dzieci kocham bardzo. Pracuję głównie w domu i głównie wieczorami. Pracę swoją bardzo lubię, nie wyobrażam sobie utoniecia w kupach, zupach, klockach itp na kilka lat.

Gość gość
Jesten na wychowawczym.i juz nie wracam.bo chce utonc w kupach na nastepne 4 lata.