Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy jej się podobam

Polecane posty

Gość gość
proste pytasz czy nie chcialaby sie wybrac do kina i moze pozniej na kolacje we dwoj jakby jakos glupio odpowiedziala tlumaczysz sie ze nic z tych rzeczy tylko kolezenska niech sobie nie wyobraza a jak sie zgodzi to wiesz ze masz u niej szanse. No chyba ze jest taka zmija ze zwyczajnie chce miec darmowa wyzerke i kino. Ale ogolnie taki test powinien ci wyjasnic wiele. Jak sie jej nie podobasz zwyczajnie odmowi.

Gość gość
"Myślałem tak kiedy rozmawialiśmy na osobnosci i to bylo tak że nawet sie uśmiechała, przygladala mi się ale z drugiej to nie były tematy prywatne." Wydaje mi się, że ona Cię po prostu lubi, ale niekoniecznie coś więcej. Przyglądała Ci się hm... podczas rozmowy ludzie utrzymują kontakt wzrokowy, to normalne. :) "Co do mastroju to nie wiem ale uśmiechnięta nie jest. Więc nie wiem czy ciągle ma zły nastrój.. a może tak ma." Widocznie tak ma. Może jest zmęczona. "Nie, nie, widziałem szczera sympatie w oczach. Ona chyba nie chce mi pokazać że mnie lubi .." Uhm. Może być tak, że ona Cię lubi, ale nie okazuje tego nadmiernie, bo nie chce żebyś pomyślał sobie coś więcej (często jest tak, że dziewczyna po prostu jest miła, a chłopak od razu myśli że pewnie się jej podoba). Jest też możliwość, że jej się podobasz, ale nie chce wchodzić w bliższą relację z jakiegoś powodu.

Gość gość
Szkoda :(

Gość gość
Autorze a macie kontakt smsowy, telefoniczny? Czego sie boisz? Zaoroponuj spotkanie i ocenisz drugi raz. Widzisz ja tez z kims sie spotkalam w niedziele i bylo mega. Ale milczy, bierze mnie na wyczekanie. Ja napisalam po spotkaniu, teraz jego kolej.

Gość gość
Widujemy się tylko ostatnio i nawet nie ma okazji do rozmowy. Chyba nic z tego nie będzie.