Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walentynki.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Co robicie w tegoroczne walentynki? Gdzie się wybieracie, co sobie dajecie i czy wgl przejmujecie się popielcem?

Gość gość
My tak bardzo nie przejmujemy się popielcem. Idziemy najpierw na kolację do OVO, potem wracamy do domu przebieramy się i kończymy gdzieś w mieście, na jakiejś imprezie.

21 06 Imreza w wielki post nie przesadzaj no chyba że należysz do Koscioła prawosławnego lub Greckego

Gość gość
Ja postanowiłam, że w tym roku przygotuje walentynkową kolację dla dwojga ;) Długo szukałam dobrego przepisu, aż w końcu znalazłam ten makaron z krewetkami na gazetce Lewiatana :D Gdyby któraś z Was chciała przygotować pyszną kolację, zostawiam pomysły na różne walentynkowe przepisy: http://gazetka-lewiatan.pl/walentynkowa-kolacja-dla-dwojga-przepisy/

Gość gość
Przełożyliśmy walentynki na weekend b dzisiaj to tak nie bardzo świętować. Mamy w planach latanie w leszczyńskim aerotunelu. A później się zobaczy, może podjedziemy do Wrocławia zawiesić kłódkę na moście żeby rozmantycznie było

Gość gość
A co to walentynki, to jedyny by sobie uczucia okazywać? My nie obchodzimy czegoś takiego, bo spędzamy dużo czasu razem na wspólnych wyjściach, czy wyjazdach w normalne dni, nie potrzebujemy do tego specjalnego święta. Ludzie powinni sobie okazywać uczucia każdy dzień w roku a nie tylko 14 lutego.

Gość gość
14:14 wieszanie kłódki to sobie odpuść, bo niebawem most idzie do remontu.