Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote na kolegę z pracy

Polecane posty

Gość gość

Obydwoje jesteśmy w związkach ale ten facet niesamowicie na mnie dziala, widze że ja na niego też Z mężem jest mi dobrze ale brakuje mi tego co bylo kiedyś czyli namietnosci oczywiscie nie chce niszczyć związku dla jakiegosc tam zauroczenia i chwili zapomnienis Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie to zauroczenie.

Gość gość
Kolejny prowokacyjny temat w podobny deseń.

Gość gość
Czemu prowokacyjny? Nie wierzysz w chemie miedzy ludźmi

Gość gość
Do autorki - polowa kafe tak ma... druga polowa placze bo ich partner/partnerka zdradzili :-). Ja osobiscie mam jak ty, i chyba zdecyduje sie go przeleciec :-)

Gość gość
Mam na niego ochote jest taki seksowny meski ale nie zrobie tego. Z mezem mam poczucie bezpieczeństwa choc bez szalenstwa, choc polaczyla nas dzika namiętność niesety w dlugotrwalym zwiazku po jakims czasie ten stan eufori opada taka proza życia. Brakuje mi tez troche uwagi ze strony meza tego świetliste spojrzenia, rozbierania mnie wzrokiem itd.

Gość gość
Kiedy on nie chce i nie da się przelecieć a poza tym tobie opada :P

Gość gość
Mowiac ze przelece tego z pracy, wcale nie mialam na mysli ze zostawie meza (ktory daje mi ogromne poczucie bezpieczenstwa i dba abym zawsze miala pieniazki na nowe buciki). Mialam tylko na mysli ze go przelece. Juz dawno nikt na mnie tak nie dzialal...

Gość gość
Na mnie mąż kiedyś też tak dzialal po kilku latach wiadomo proza życia

Gość gość
Na mnie moj maz nigdy tak nie dzialal (inna sprawa ze nie musialam go za bardzo zdobywac.. dostalam go kiedy chcialam :-) ) a ten na mnie dziala jak cholera.. na razie glaska mnie po rece..