Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wszystko tak działa

Jeśli twierdzicie że nie potrzebny wam facet to po co i na co się tak

Polecane posty

Gość czy wszystko tak działa

stroicie i pindrzycie? i bez kłamstw że "dla siebie" bo padne ze śmiechu

Gość gość
Ja się nie pindrzę, lekki makijaż tylko do pracy żeby ludzi nie straszyć.

Gość gość
dla wyrwania samca dla seksu, duzo roznych do seksu, jeden mnie nudzi. btw dla mnie ubior wzornictwo to rodzaj sztuki artyzmu, wbrew pozorom niewiele kobiet potrafi sie ubrac tak ze zapiera dech w piersiach. ekspresja wyzwolenie samostanowienie pasja

Gość dam ci buziaka
gość wczoraj to bez makijażu TEŻ straszysz jak w halloween?, o cholera

Gość bezprodukcyjne świntuszenie
gość wczoraj ale po co wam seks? seks służy do reprodukcji a wy nie chcecie dzieci tylko chcecie świntuszyć bezprodukcyjnie, do tego możecie użyć ręke lub wibrator czy jakieś dildo, więc po co faceta w to mieszacie?

Gość gość
Ale ty z gory zalozyles, ze jest tak jak TY uwazasz, wiec nie wiem po co zakladasz temat z pytaniem w tytule. Jak odpowiedz nie potwierdza twoich pogladow to ty 'padasz ze smiechu'. To po co sie qrfa pytasz?

Gość gość
wole cieplego kut.acha w pichdzie zamiast sylikonowego/szklanego wibratto. ciezkie do pojecia. kutacz wydziobie w wielu pozycjach, bezduszne wibrato juz nie

Gość gość
Aktywność gościa w zakładaniu kolejnych wzrasta...do tej pory wysyp jego temacików był w weekend a teraz ,proszę..chyba z nim gorzej.. Seksista jak nic lub mizogin nie cierpiący kobiet.

Gość gość
No tak kretynie mamy chodzić zapuszczone bo w twoim chorym mniemaniu mamy ładnie wyglądać wyłącznie dla dziadów. Puknij się w łeb z****** mizoginie.

Gość gość
gość dziś ty się pindrzysz i stroisz aby wzbudzić zazdrość innych bab, typowa patologia

Gość gość
lecz się na wrzody bo na głowę już za późno. Powinni cię odizolować od otoczenia.

Gość gość
ale odpowiedzi na pytanie nie masz lafiryndo

Gość gość
Nie dyskutuję z ćwierć mózgami pokroju autora.

Gość gość
żeby nie straszyć na ulicy?

Gość gość
dziś Mam kompletnie w d*****ie odczucia innych kobiet i to czy wzbudzam zazdrość. Każda jest inna. Każda ma coś w sobie wyjątkowego.

Gość gość
Ja się maluję żeby wyglądać na SWOJE lata. Gdybym się w ogóle nie malowała to by mnie raczej nie zatrudnili do pracy. Każdy by myślał, żem jakaś nastolatka hahaha :D

Gość doktorat nie potrzebny
gość dziś Nie dyskutuję z ćwierć mózgami pokroju autora. Zgłoś jak to nie? przecież odpisujesz. Masz kupe siana zamiast mózgu pani magister, buahahahaha

Gość gość
Ja się maluję i ładnie ubieram ponieważ jak widzę kobiete bez makijażu i w dresie to mi to zajeżdża tak jakby była z patoli, a ja nie chce wyglądać jak patola. Chce sobą reprezentować jakiś poziom. Nawet jak on ma być dla kobiety we firmie czy dla pani z przedszkola. Czy potrzebny mi facet ? Tak ale jeden konkretny z konkretnym imieniem i nazwiskiem, którego poznałam kiedyś osobiście. Niestety szanse na to, że będziemy razem jest jak 6 w totka. Raz go odrzuciłam dawno temu, mocno to przeżył i teraz nie sądzę aby mi dał drugą szansę. Zresztą on kogoś ma. Reszta facetów to nie wiem. Jakoś nie widzę nikogo dla siebie, więc nie zastanawiam się czy mi potrzebni tak ogólnie faceci. W ogóle to mam wrażenie, że mało jest mężczyzn na świecie :D W samochodach przemykają na ulicy i raczej to są tylko jakieś brudne Janusze.

Gość Carycka
Autorze, Kobieta - hetero to wyjatkowa istota seksualna, mamy różnic się od mezczyzn, ten makijaz, wystylizowane, zadbane dlugie wlosy, pomalowane paznokcie, ubrania podkreslajace kobiecosc, perlisty śmiech z waszych glupkowatych zartow. Za to nas kochacie:) tak, kochamy dbać o siebie i wasze komplementy tez kochamy :)

Gość gość
facet jak najbardziej by się czasem przydał, ale nie takie nie wiadomo co, co opisuje na babskich forach swoje żale.

Gość projekt socjalny
gość dziś czyli malujesz gębe dla otoczenia

Gość gość
Carycka dziś więc dlaczego kobiety odrzyucają facetów za jakieś głupoty? Bo np. nie pracuje w korpo albo nie jeździ furą za 300tyś, albo nie jest modelem.... wiadomo że większość facetów będzie przeciętnych we wszystkim bo no nie mogą wszyscy być prezesami firm, kobiety są jakieś nierealistyczne

Gość gość
gość dziś Ale do czego?????