Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RRR123

Czy jest tu jakaś dziewczyna która kocha wiatr i zieloną przyrodę ?

Polecane posty

Gość RRR123

Witam serdecznie :) Tak jak w temacie. Szukam kontaktu z dziewczyną która podobnie jak ja kocha wiatr, szum wiatru, szum drzew i liści. Która czuje że wówczas przyroda żyje :) Dziewczynę zakochaną w promieniach słońca, błękicie nieba. A każdy blask światła słonecznego - podkreślający zieleń traw pochylonych i smaganych wiatrem - unosi na duchu :) Jeśli tak odezwij się proszę na mail: jestesmilewidziana@op.pl

Gość gość
jasne cała masa. jedna połowa ma w windowsie tapete wodospadu a druga bukowego zacisza. oczywiscie fakt że miejsca teo obfotografował fb na spóle z windowsem oznacza że juz nie ma tam wstępu w realu ale jak dokupisz se troche ramu to bedziesz se mógł to zwiedzić w wirtual reality

Gość gość
pewnie z pomocą google zrobili tam tajny ośrodek szkolenia mutantów po informatyce których przygarneli z harrvardów i innych piertolonych kooorfidołków. masz jeszcze jakieś pytania?

Gość gość
jak masz to bardzo bym cie prosił bo jestem wkooorfiony i chciałem jakiegoś cwela wyzwac od pedałów i innych piertolonych dzifek. miło widzane zatrudnienie w wyżej wymoienionych tudzież dodolna inna cecha do której mógłbym sie beezinteresownie i całkowicie za darmo przypiertolić

Gość gość
w sumie najchętniej widziałbym jakiegos wspóczesnego kreatora trendów popendów i innych teroii naukowych w tym nowinek technologicznych. naprawde musze kogoś takiego rosjepać wirtualnie bo inaczej będa cierpieli ludzie w realu

Gość gość
a jakbnyś jeszcze był masonem albo chociaz księdzem to koorfa chyba bym ci aż podziekował po wszystkim