Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kłamiecie, że kochacie a chodzicie do innych facetów?

Polecane posty

Gość gość
To prawda bardzo dużo mężczyzn zostawia. Ale nie wszyscy.

Gość gość
Ja uważam, że kocha ta która nie kłamie.

Gość gość
No tak logicznie rzecz biorąc. Ta zabijać się powinni kłamcy, a nie okłamywani. Z kim chcecie rozmawiać, przebywać dalej z tymi kłamcami. Bo to tak chyba jest kłamcy przebywają z kłamcami.

Gość gość
Przez te kłamstwa popadacie jeszcze w większe kłamstwa.

Gość gość
Byłyby szczęśliwe

Gość gość
I wszyscy byliby szczęśliwi, a nie tylko niektórzy.

Gość gość
Bądźcie szczęśliwi :). Często ludzie z chorobami żyją dłużej niż bez. Każdy jest na coś chory wg "cudownych" lekarzy. Dlatego ja tam nie chodzę i jestem szczęśliwy.

Gość gość
A wy "kochane" właśnie tak nas "kochacie" : "Chodzę do mężczyzny ginekologa, bo mi sprawia przyjemność to, że jestem w pewnym sensie zdominowana, że obcy facet widzi moją gołą d**ę, a potem dotyka moich cycków." "przyjemniej jest miec miedzy nogami przystojnego" "Z lekarzem to co innego, tu w gre wchodzi erotyczna podświadomość, pacjentka się rozluźnia i poddaje marzeniom, pan doktor delikatnie bada....ech" "owszem mam z tym problem,ze zboczency znajduja sobie dostep do kobiet,a te naiwnie ida dac sie obmacac i jeszcze za to placa. nie ma co,fajny zawod,gruba kasa za przepisywanie trujacych hormonow i do tego strzelanie palcowek durnym kobitkom." "No tak “przełamać się, przemóc” i rozłożyć nogi przed innym facetem, a swojego lub innych się wstydzić przez tych cwaniaków. Skur*ysyny cwaniaki ktoórzy udają miłych, uprzejmych, ze względu na strach przymus który jest wprowadzany od dziecka psychicznie i fizycznie was gwałcą i robią dziwk*mi. Dziwi mnie, że kobiety na to pozwalają i że zboczeńcy się nie boją. Rozwiązaniem jest nie chodzić do ginekologów płci męskiej. Dołożyć to 50zł na bilet PKS PKP i jechać do większego miasta do kobiety ginekolog. Bo często się tam nie chodzi." "z ofiarami nadużyć seksualnych (nawet gwałtów) bywa tak, że one chcą o sprawie zapomnieć i nie wracać do niej. Czasem w sposób irracjonalny przypisują sobie winę za zaistniałe zdarzenie. Kobieta w takiej sytuacji może być zaskoczona. Przychodzi do lekarza ktorego uważa za osobę godną zaufania a trafia na zboka" "Mam pewien uraz bo jak rodziła pierwszy raz -ja nie mogłem tam być to obejrzało i wybadało ją mnóstwo osób -lekarze ,studenci itp . Łeżała prawie goła a vis a vis zespół lekarzy (faceci ! ) i studenci . Najpierw głównie laski potem sami panowie . Badali ją wewnętrznie oglądali itp . Aż do urodzenia i potem przy szyciu i lożysku . Niedobrze mi się robi , odarli ją z intymności zupełnie . Ona wstydzi się do dziś ." " A normalni pracujący na to wszystko faceci są najgorsi. Wszyscy powinni przestać pracować, wtedy by to zrozumieli. Nawet nie wiecie, że jesteście gwałcone. Albo wiecie i lubicie to. A później dziwicie się, że normalni faceci zdradzają, jesteście kurw*mi i tyle. " "Za dużo było już samobójstw przez lekarzy. I tyczy się to każdego obcego faceta przed którym się rozbieracie nie mówiąc już o dalszej części. Takie właśnie jesteście "kochane" panie że do swojego faceta który wam wszystko daje macie problemy o wszystko. A przed obcymi facetami rozkładacie potulnie nogi. A może to wasz facet jest tym obcym. A lekarz waszym facetem. Chyba coś tu jest troszeczkę nie tak. Trzeba by odwrócić miejsca w głowie i zastanowić się kto jest tym obcym facetem. Coś tu te cwaniaki zabardzo zamieszali wam w głowach." " Nie dziwcię się więc, że wtedy wasz partner który was kocha najbardziej na świecie będzie czuł do was obrzydzenie bo stwierdzi że jesteście d******* bo idziecie do innego faceta, po czasie od tego obrzydzenia przestanie kochać i zdradzi bo stwierdzi, że wolicie innego faceta niż jego. I przez to będą rozwody. Ale skoro go nie chcecie to nie ma czemu się dziwić." " Gdy mężczyźni ginekolodzy i podobni skoro sami nie potrafią zrezygnować, gdy nie będą mieli pacjentek to to ich cwaniactwo się skończy o ile wcześniej któryś z facetów nie wytrzyma i nie zrobi z nimi porządku mi np cierpliwość już się kończy a uważam że jestem bardzo cierpliwy." Zboczeńcy i tyle.

Gość gość
"Zboczeńcy i tyle" i tu nie chodzi tylko o ginekologów

Gość gość
kasa, kasa i jeszcze raz kasa...

Gość gość
Chyba prawo dlatego nie zabrania wykonywania niektórych zawodów mężczyznom. Żeby inni mogli likwidować jednostki zboczone.

Gość gość
Tylko, że niektórzy nie chcą iść do więzienia za to i co wtedy?

Gość gość
Trzeba ich zlikwidować po cichu w taki perfidny sposób jaki postępują oni.

Gość gość
Wydaje mi się, że niektóre stare księgi są źle przetłumaczone.

Gość gość
Kobiety kłamią, że tam nie chodzą. Księga Rodzaju rozdział 38 Werset 28 “A gdy rodziła, jedno wysunęło rączkę; wtedy położna wzięła nić szkarłatną i uwiązała ją wokoło rączki, mówiąc: Ten wyszedł pierwszy.” Nie było innych mężczyzn którzy dotykali kobiety. Były tam tylko kobiety. Ewentualnie ojciec dziecka. Przykazanie 9 9. Nie pożądaj żony bliźniego swego. Pierwotne tłumaczenie brzmiało Nie dotykaj żony bliźniego swego. Wiadomo, że chodzi i o porządanie i o dotyk. Dotyk, a co dopiero dotyk w miejscach intymnych. Dawniej nie było fotela ginekologicznego. Był tylko poród. A nie badanie (macanie) przez obcego faceta na fotelu ginekologicznym. Zastanawiam się komu ma być wstyd czy tym lekarzom czy pacjentkom. Czy obojgu. Myślę, że kobiety nie są temu winne. Jeżeli Drodzy lekarze i inni mężczyźni dotykający kobiet nie byliście tego świadomi to zmieńcie zawód. A jeżeli byliście to brak mi słów. Poprostu wasi faceci jeszcze tego nie zrozumieli, bo się nad tym jeszcze nie zastanawiali głębiej, ale już niedługo to zrozumieją, a wtedy to nie chciałbym być w skórze tych lekarzy bo nie wszyscy są tacy mili jak ja.

Gość gość
Powinno być nie patrz nawet na miejsca intymne żony bliźniego swego. To chyba logiczne, że jak nie patrzeć to gdzie tam do dotykania. Nadal jesteście tego nie świadomi?

Gość gość2017
Słuszna uwaga Kolego :) Problem w tym ,że wiele osób zrozumie to zbyt późno , a niektórzy pływający w swoich nieczystych myślach nigdy. Bo cóż jest warta miłość fizyczna jeśli za rok lub dwa nie znamy nawet tej osoby , którą tak bardzo kochaliśmy ? Pozdrawiam

Gość gość
Poprostu jestem mega w****i*ony, że inny widział i dotykał jej miejsc intymnych. Po pewnym czasie dochodzi się do tego. Niewiem jak się skończy to mega w****i*enie. I chyba nie jestem z takim uczuciem sam. A rozwiązanie jest takie proste. Brak lekarzy płci męskiej dla kobiet.

Gość gość
Opcje 1 wykluczyłem, opcja 3 to chyba zostaje już na zawsze. Mniej się szanuje kobietę jak się ma świadomość że rozkraczyla nogi przed innym. Więc została opcja 2 lub inna.

Gość gość
Opcja inna to wybaczenie. Próbuję ale nie udaje mi się. Więc w głowie zostaje opcja 2. Chodzić całe życie z takim uczuciem i wkurwiać się całe życie to bez sensu. Więc pozostaje odważyc się i wykonać. Także naprawdę to nie są żarty.

Gość gość
Znalazłem inna opcje. Bardzo ale to bardzo dużo pieniędzy. Co raczej jednak nie jest możliwe. Więc powrót do wiadomosci wyżej.

Gość gość
Wiem, że wasi koledzy to by naszpikowali mnie najlepiej jakimiś psychotropami.

Gość gość
Straciłem już nadzieję. "jeszcze wieeerze wieerze w lepszy świat. Może to coś da". Ja już nie wierzę.

Gość gość
Myślę, że naprawdę jest bardzo dużo ludzi takich jak ja.

Gość gość
Tylko niektórzy jeszcze do tego nie doszli.

Gość gość
A może większość. Może mało kto do tego dochodzi.

Gość gość
Brak mi słów.

Gość gość
Ludzie od niszczenia życia innym.

Gość gość
Snajper

Gość gość
I dalej jesteście uparci i blokujecie i niszczycie wszystko.