Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko bez przepychanek

Czy trudniej znaleźć porządnego faceta czy porządną kobiete?

Polecane posty

Gość tylko bez przepychanek

jak myślicie? których jest więcej?

Gość gość
Wystarczy mi jeden porządny facet, ale o takich na prawdę trudno, bo nie chce się wiązać, na sama myśl o założeniu rodziny dostaje drgawek...zatem facet, który boi sie roli partnera, męża i ojca, jest dla mnie ćwierć facetem

Gość gość
Trudniej znaleźć porządną kobietę a co do porządnych mężczyzn to przez wybory i zachowanie kobiet wycofują się z relacji. W dzisiejszym świecie kobiety są rozwiązłe jak przystało na "wyzwoloną" kobietę tylko, że do takiej porządny mężczyzna nie pasuje i o taką nie chce się starać. Zachowanie kobiet ma ogromny wpływ na zachowanie mężczyzn. Kobiety nie doceniają swojej siły sprawczej a mają ogromną.

Gość gość
Tak, "rozwiązłe" kobiety psują ten świat a ci "dobrzy" "wiedzeni na pokuszenie" faceci to takie bidulki.

Gość gość
Pytanie, na które każdy, kto został skrzywdzony, odpowie w "wiadomy" sposób... Jeśli kobieta ma złe przeżycia z mężczyzną, to raczej nie odpowie, że oni są w porządku (chyba, że już wyleczyła się z toksycznego uczucia i negatywnych myśli, a to bywa rzadko stuprocentowe)... Tak samo będzie w przypadku mężczyzny, który zawiódł się na wybranej kobiecie... Należę do kobiet, które zostały zranione przez mężczyzn, dlatego bardzo starannie wchodzę w nowe znajomości... Nie uda mi się przejrzeć myśli każdego z nich, ale, to wiem na pewno, nie jestem łatwowierna... Ktoś, kto został bardzo skrzywdzony przez kobietę lub mężczyznę, będąc w związku, będzie miał później problemy z zaufaniem na nowo... Nie twierdzę, że każdy ma złe intencje, ale nie zmienia to już faktu, że przykre wspomnienia będą wracać i torować drogę nowemu związkowi... Nikt, o zdrowych zmysłach, nie da się oszukać, nabrać na piękne słowa, tym bardziej, kiedy intuicja, wyostrzona po doznanej krzywdzie, podpowiada, że coś jest nie tak... Po raz kolejny...

Gość gość
gość dziś Tak, "rozwiązłe" kobiety psują ten świat a ci "dobrzy" "wiedzeni na pokuszenie" faceci to takie bidulki. xxx Rozwiązłe kobiety psują świat. Nie pisałem, że każda taka jest. A co do mężczyzn to ci dobrzy tracą tak samo jak dobre kobiety natomiast rozwiąźli mężczyźni bawią się w najlepsze a wszystko przez feminizm, który rozpropagował rewolucje seksualną w latach 60 czy 70. Czy nie jest tak, że zagadują głównie ci mężczyźni chcący tylko seksu? Z drugiej strony ci porządni są piętnowani nazywani niemęskimi itd. a tacy sprawdzają się właśnie w dojrzałym związku. Ci właśnie nie zagadują. Nawet na portalach randkowych gdzie raczej takich powinno być więcej.Łatwo powiedzieć, że mężczyźni są źli ale to nie do końca prawda.

Gość gość
gość dziś Wybrałaś złego mężczyznę ale wyciągnęłaś wniosek. Jednocześnie nie oskarżasz wszystkich mężczyzn za to jaki był ten jeden. Pozostałe zaś nie uczą się na błędach, nie wyciągają wniosków ze swoich wyborów. Pozdrawiam oby jakiś porządny mężczyzna nabrał odwagi i pokazał się Tobie i był u Twojego boku. Pozdrawiam :*

Gość gość
A kto wg ciebie to porządny facet i porzadna kobieta?

Gość gość
[Gość, wczoraj, 23:04], jeśli jeszcze odwiedzasz ten wątek, to dziękuję bardzo za miłe życzenia. Również życzę Ci wszystkiego, co najlepsze, łącznie ze wspaniałą kobietą/wspaniałym mężczyzną u Twego boku. Niech żyje miłość (i to nie tylko w Walentynki)! ; - )