Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam zycie od nowa

Polecane posty

Gość gość

Przeszlam ciezka chorobe,mialam guza. Teraz walcze z kolejna,jeszcze kilka miesiecy I bede zdrowa,mam nadzieje. W trakcie leczenia odszedl ode mnie mezczyzna ktory mial byc na zawsze. 7 lat bylismy razem,ale on poznal mlodsza ladniejsza,zdrowa,pelna zycia. Ja mialam ciezki okres bo bylam wyczerpana. Po jego odejsciu postanowilam mimo braku sily pojsc do pracy. Pracowalam na pol etatu,jak poprawily mi sie wyniki badan postanowilam byc na calym etacie. Pracuje nadal. Od rozstania minal rok. Moje leczenie dobiega konca. Dobrego konca :-) W czasie tego roku poznawalam mnostwo facetow. Z jedym probowalam nawet stworzyc zwiazek ale on zaonteresowany byl tylko seksem. A teraz wiecie co powiedzialam dosc. Dosc wykorzystywania mojej wrazliwosci,moich uczuc. Dawalam sobie rade sama podczas walki z choroba to po co mi kolejny facet ktory mnie tylko wykorzysta. Postanowilam zyc na nowo. Kazdy wolny weekend wykorzystac na przyjemnosci. Typu wieczor z ksiazka, kawa z przyjaciolka,krotka podroz. Chce miec cos w zyciu dla siebie. Bo nie po to walczylam aby marnowac czas na nieodpowiednich ludzi. Czasami jest mi smutno,zwlaszcza wieczorami ale kurcze zycie jest jedno I mam nadzieje ze ten jedyny sam kiedys sie zjawi.

Gość prawi 124
lepiej sie spiesz , bo 40 tki nikt nie bedzie chcial ruszyć

Gość gość
Na razie mam 26 lat :-) Nie chce wpychac sie na sile facetom ktorzy I tak mie chca zwiazku a tylko seksu

Gość gość
Wiecie ze tamten teraz chce wrocic. Bo tamta poszla do innego. Teraz ? Teraz jak ja zycie sobie poukaldalam. Gdzie byl kiedy bylam w zlym stanie. Los bywa przewrotny.

Gość gość
Zdrowia życzę autorko i powodzenia w zaczynaniu życia od nowa :)

Gość gość
faceci to egoiści facet ZAWSZE odejdzie od chorej kobiety

Gość gość
On nadal mnie dreczy ze chce wrocic..

Gość gość
Kiedys a moze nawet jutro stanie na twojej drodze ten dla ciebie i moze nawet spedzicie razem zycie. Wszystko bedzie dobrze.

Gość gość
gość 2018.02.13 gdzie tych facetów poznawałaś? i żaden nie dobry?? Młodzi faceci chcą seksu, taka natura. Chcesz faceta poważnie myślącego to celuj wiekowo w takich 35-40, tylko nie mieszkających z matkami

Gość gość
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha dobre sobie. 35 40 to nie stare dziady szukajace spokoju. Dalej lubimy dobrze pohulac itp. gdyby takimi kategoriami miala sie kierowac jak piszesz to co najwyzej moze trafic na goscia wynajmujacego pokuj. Wiekszosc ludzi w tym przedziale wiekowym nie stac na wlasne mieszkanie w pl i na zachodzie tez.

Gość gość
a 40tki sa rownie atrakcyjne jak mlodsze, widac ten co napisal ze nikt 40 nie ruszy gowno wie o zyciu a tym bardziej o goracych laskach 40 letnich. hahaha

Gość gość
gość 2018.02.13 jeśli go weźmiesz spowrotem to jesteś kompletną idiotką do kwadratu