Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedzenie mi staje w gardle i zwracam gastrolog rozkłada ręce

Polecane posty

Gość gość

Byłam u gatrologa i wykryla mi bakterie helicobacter lecyzlam sie antybiotykami tylko w 1 dniu bylo lepiej ale reszta dwutyogdniowa kuracja antybiotykami i tak nie dala rezultatu potem bylam na przeswietleniu z kontrastem i wykryto u mnie zwezenie przelyku dala leki rozkurczowe i nic pomogly w ciagu 2 lat schudlam 17kg z 64 waze teraz 47 przy 1.68 i jestem cieniem samej siebie to na pewno nie jest na tle psychicznym nie chodze juz do restuyaracji bo ciagle bym musiala wymiotowac jem tylko w domu jogurciki i nawet opo wodzie juz mi sie zaczya ulewac, chce ze soba skonczyc tak sie nie da zyc a gastrologowie rece rozkladaja teraz jem zupe pomidorowa i jestem z torebka foliowa bo wszystko zwracam..

Gość gość
Może powinnaś porozmawiać z psychiatrą.Być może lęk nasila Twoje dolegliwości.Organika jest ściśle związana i zależna z psychiką. Pozdrawiam.

Gość gość
Popros zeby cie zbadali na reflux, wezyk przez nos do zoladka i 24 h monitorowanie, w domu.

Gość gość
Stwierdzono helicobacter pylori ala gastrolog przepisała antybiotykiem dobrze było tylko przez jeden dzień i znów to samo :( niestety dam rady juz żyć wątpię że to na tle psychicznym od tak nie mogłam zacząć połykac?