Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zauroczenie szybko przemija?

Polecane posty

Gość gość

Jak było w waszym przypadku?

Gość gość
dlaczego zauroczenie przechodzi w zakochanie?

Gość gość
zauroczenie mnie trzymało 2 lata a potem wszystko rozmyło się...

Gość gość
2 lata , później rutyna a później odchodzą , ludzie myla miłość z zauroczeniem i dlatego odchodzą ,kiedy przestają czuć motylki w brzuchu

Gość gość
zawsze przechodzi jak on/ona maja dziecko lub kogos. A ze sa walentynki to wiekszosci szybko przejdzie wystarczy wejsc na fb waszego zauroczenia popatrzec na zdjecia staus lub zyczenia i powinno wam przejsc blyskawicznie.

Gość gość
21:19 bedzie sie dzialo . Zycie na pokaz , a swoje za uszami .

Gość gość
Kilka miesięcy i po krzyku.

Gość gość
Zauroczenie moze minac bardzo szybko .

Gość gość
A ja się mecze już 2 rok :(

Gość gość
Ja prawie rok, i konca nie widac... wiec sie nie pocieszaj ze zybko przejdzie :-( ... choc moze...pochodzilam tu po kafeterii i niektorych trzyma juz dziewiec lat. mam nadzieje ze u ciebie minie szybciej.

Gość gość
myśle że tak do ok 7mieś maks rok a później jest to zazwyczaj w 80% przywiązanie

Gość gość
Po 60 jeszcze szybciej,max 3 m-ce

Gość gość
Nawet jak ktoś dobrze się maskuje to i tak można wybadać po likach z kim się zbytnio "przyjazni', a jest tez prosty trik jak zobaczyć kogo lajkuje dana osoba wszystkie lajki można sprawdzić wystarczy zmienić język na angielski i wpisać magiczną frazę z imieniem i nazwiskiem tej osoby

Gość gość
A w kryzysie wieku średniego? :D

Gość gość
A jak dziadek albo babcia nie mają fb,to co ?

Gość gość
Kryzys wieku średniego bije kolesiom na dekiel Sądzą,że dużo mogą, a tu

Gość gość
Oj mogą :D Miałam kochanka po 40 przez kilka lat, powiem ci że mogą wiele mogą :D

Gość gość
I co ? Już nie ?

Gość gość
No już nie mam. Seks był cudny ale chce sobie jakoś życie ułożyc.

Gość gość
Nie wiem ja tam zauroczenie wykorzystuje do pozytywnych zmian chociaz wiem ze dziewczyna nie jest tego warta ale staram sie wtedy zmienic jakies apsekty swojego zycia: lepsze auto kupic, poszukac nowej lepiej platnej pracy. Teraz mysle o jednej dziewczynie dobrze wiem ze nie mam u niej szans ale chociaz jak czlowiek sie łudzi to przynajmniej ma jakis tam optymizm i zmienia swoje zycie na lepsze. Złudzenia wprawdzie rozbijaja sie bardzo szybko ale zawsze jakies pozytywne zmiany zostaja ktore sie wprowadzilo w zycie. Im dluzej ta ułuda trwa tym człowiek ma wiecej zmian ktore pozniej procentuja. Choc bardzo nieprzyjemny jest moment spotkania z rzeczywistoscia np jak juz czlowiek widzi ze kogos ona ma to jednak wieksze mieszkanie lepsze auto lub ciekawsza praca zostaja na stale.

Gość gość
Zauroczenie do 6 mcy, zakochanie 2-3 lat. A dłużej to uzależnienie, obsesja lub miłość;)

To zależy. Przeważnie mija od razu jeśli dany obiekt zniknie nam z pola widzenia na dłużej. Bywa jednak tak, że jeśli zbyt długo jesteśmy narażeni na obcowanie z danym obiektem (nawet jeśli tylko rozmawiamy z nim w sieci) to zauroczenie przeobrazi się w miłość .. a wtedy pozbycie się tego będzie bardzo trudne, a nawet bolesne (w szczególnych przypadkach może nawet skończyć się kalectwem, śmiercią lub długoletnim więzieniem)

Gość gość
Samotny Romantyk dziś - potwierdzam. U mnie tak było. Zauroczenie w sieci ale kolega okazał się nieodpowiedzialny i dostałam " kubeł zimnej wody na głowę. Manipulował mną prawie 2 lata. A dziś Walentynki i znowu jestem sama :P. Już boje się poznawać kogokolwiek... Pozdrawiam.

Gość gość
a gdy ta osobę, widzi sie codziennie? co przyciaga? podobnie przezywane uczucia, stany emocjonalne?