Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstanie A on udawał że go to boli

Polecane posty

Gość gość

Rozstalismy sie o p*****ly można powiedzieć o kłótnie.. miał widocznie dość, zamiast dogadać się to wolał mnie po 6 latach zostawić.. oczywiście wszystko było przeze mnie wystarczylo żebym zrozumiala ze on chce spokoju. Pytanie jak faceci przeżywają rozstsnia? On po 2 tygodniach znalazł nowa i sa ze sobą.. ukrywał to bo ja do porządku mieszkania nie znalazłam i reszty rzeczy nie zabrałam a on już ja miał.. A w tym czasie pisał tez do mnie (może żeby nie wyszło na jaw ze ma już kogoś? ) pisał że jest mu ciężko ze wszystko kojarzy mu się ze mną ze nie tak miało być ale już nic na to nie poradzi itd o co chodzi? Chciał ze mnie zrobić wariatke? Zamiast od razu powiedzieć że ma kogoś to ja dowiedziałam się od znajomych bo ich widzieli.. co on chciał przez to uzyskać? On ma 30 lat jakby co..

Gość gość
Nie bądź naiwna. Miał ja już wcześniej. Z Tobą rozstał się pod byle pretekstem. To zawsze łatwiej niż powiedzieć: mam kogoś, zakochałem się

Gość gość
U mnie było tak samo. Wszystko było pięknie, aż nie poznał młodszej. Dziewczyna nie powiem ładna i sympatyczna, ale z chłopaka huj i współczuję jej, że z nim chodzi. Byle pretekst do zerwania i czuję się usprawiedliwiony.

Gość gość
I można tak? Tyle lat jeszcze mówił że ja byłam jego szczęściem i mam mu nie mówić że ma być szczęśliwy bo był ze mną.. I. W tym czasie była już ona o co chodzi bo to jest chore..

Gość gość
Po prostu myślę co on tym chciał osiągnąć?

Gość gość
Widze, ze znowu rozkminiasz. Przeciez, wiesz ze on cie tylko potrzebowal do sprzatania i ogarniania w domu. Pisal, bo jak sie wyprowadzilas do mamy to nue mual kto tego robic, a przeciez nowej nie kaze sprzatac. Juz zapomnialas?

Gość gość
Ale pisał do samego końca.. I pisał tak jak napisałam wyżej ze mimo że ja już miał to dalej do mnie.. I teksty które wymienilan to sa napisane jak już miesiąc był z tamtą I o to mi chodzi

Gość gość
Bo się przyzwyczail do ciebie jak do starej kanapy A ty chcesz koniecznie usłyszeć chyba ze zaluje I tęskni. A wiec popatrz z kim spędza walentynki!

Gość gość
gość dziś O to, by Cię uzależnić emocjonalnie. Jak mu z tamtą dpą nie wyjdzie, to będzie miał łatwiejsza drogę powrotną do Ciebie. Nie bądź głupia, zajmij się swoim życiem i poszukaj sobie kogoś, kto na Ciebie zasługuje.

Gość gość
Mo dobrze, ale rozumiesz ze nowej dziewczynie nie mogl kazac sprzatac syfu w domu, wiec probowal do ciebie, ze wpadniesz i sprzatniesz. Gdyby ci napisal, przyjedz wysprzatac to bys raczej nie pojechala, prawda? Wiec probowal cie zbajerowac, jaki to on biedny, ze tak mu ciebie brakuje (czytaj nie mam nawet czystej szklanki, nikt mi obiadu nie zrobi). Przestan juz analizowac dlaczego. Facet od dawna cie ani nie szanowal, ani nie kochal...dobrze sie stalo k im szybciej przestaniesz rozkminiac dlaczego, po co...tym lepiej dla ciebie.

Gość gość
I myślicie że ona jest lepsza ode mnie? I teraz dla niej będzie się starał I robił to czego ja zawsze oczekiwałam A mu się nie chciało ? Ja mam wrażenie że ostatnio częściej myślę o niej niż o nim.. myślę w czyn ona jest według niego lepsza?

Gość gość
Jest tu kto ?

Gość gość jek
NIE UDAWAŁ

Gość gość
I co najlepsze wiem że jest w pracy wczoraj przed praca w Walentynki był z nią a napisał teraz z pracy do mnie co słychać I jak tam sobie daję radę.. o co tu chodzi

Gość gość
Nie jest lepsza , jest po prostu nowa a twój facecet to taki właśnie facet a nie mężczyzna , nie stały w uczuciach , potrzebuje motylkow w brzuchu , nie dorósł do prawdziwej miłości , on nadal jest na etapie szukania emocji , które mu jeszcze z resztą bokiem wyjdą

Gość gość
W takich przypadkach najczęściej chodzi o gufno.

Gość gość
Jesteś głupia bo mu wierzysz, za ślepi cie pięknymi śliwkami, niby dbankiem o ciebie, prezentami a zdradza cie na potęge, wiesz o jednej, ale masz farta, bo ona nie chce nawet na niego pawia puścić a co mówić o byciu z nim, był u niej w sylwka, święta, walentynki, ale ona nie jest jedyną, są inne.

Gość gość
On chce sobie zostawić furtkę do ciebie bo nie wie czy mu wyjdzie , dobrze ci radzę , zamknij tą furtkę i zerwij całkowicie znajomość , niech gnoj wie że nie jesteś jego deską ratunkową ;)

Gość gość
Bo powinnas sie calkiem odciac. Napisz mu, zeby wiecej do ciebie nie pisal. Ja mysle, ze on lubi sie nad toba pastwic, tak jak to bylo gdy mieszkaliscie razem. Teraz tez ci z kazdym smsem wklada taka szpile i ty na to pozwalasz. Po co ci to? Przeciez wiesz jaki on jest.

Gość gość
Testuje cię czy jesteś zazdrosna , widzi w tobie furtkę na powrót , chce sobie zrobić dobrze twoim cierpieniem , zerwie wszelki kontakt bo się nigdy nie waleczysz; )

Gość gość
Ale jest jego narzeczona bez pierścionka a liczy na bizuterie:p i bardzo kocha seks z nim, stara mocno nimfomanka:p

Gość gość
To napisać mu że nie chce z nim kontaktu? Czy nic nie odpisywac? Czy napisać że wiem o tym ze miał wczoraj towarzystwo bo pewnie myśli że ja wgl nic nie wiem.. no przy ostatniej rozmowie mówił że nie chce ze mną urywać kontaktu.. jak można być takim człowiekiem? On pewnie furtkę zostawia tak jak piszecie.. A gdybym nie jechała wczoraj koło mojego byłego domu gdzie już siedzi ona to znowu bym się dała nabrać ze pewnie wczoraj myślał o mnie i był sam I dlatego napisał..

Gość gość
Takich frajerów się olewa a nie zastanawia nad śmiesznymi strategami. To ma być dorosły facet? Rybki albo pipki albo spjerdalaj. Nie bądź głupia.

Gość gość
Nie odpisuj mu nic ! Zapadnij sie pod ziemię , niech teraz to on się zastanawia co się stało , nie dość że przestanie cię kontrolować to jeszcze dostanie małą nauczkę ze sunia nie jest taka posluszna

Gość gość
Gość 7:37 on od początku związku mnie testował mama zawsze to powtarzała A ja byłam wściekła na nią jak może tak o nim mówić.. były testy jak długo może do mnie nie pisać, ciche dni, impreza wesele i tańczy z inna oczywiście wszystko co robił było zgodnie z zasadami I było dobrze a ja tylko byłam nienormalna bo nie umiem się opanować..

Gość gość
7:51 tym bardziej zerwij wszelki kontakt z nim , niech się skończy robienie furtki z ciebie a ty uwierz szybko dojdziesz do siebie jak on przestanie się nad tobą pastwic kontaktem, zapomnisz a on niech myśli co ci kto nagadal; ) uwierz mi poczujesz się lepiej już po tygodniu

Gość gość
On do ciebie tak wypisuję żebyś nie znalazła spokoju i żeby twoja miłość mu nie ostygla jak przypadkiem z tamtą nie wyjdzie , mówię ci zerwij kontakt , on nie zasłużył zeby być nawet kolega , jawnie się nad tobą pastwi

Gość gość
No rozumiem.. Tylko trochę się boję nic kompletnie nie odpisać.. on będzie wściekły.. I co jak go spotkam gdzieś? On pomyśli że jestem głupia tepa ze on tylko pisał bo mieliśmy żyć w dobrych stosunkach A ja odwalam jakieś akcje ja wiem że on tak pomyśli..I powie..

Gość gość
Słuchaj dziecko , on poszedł do innej lali , wali ją w każdy otwór a ty się boisz co on sobie pomysli? ?? Niech sobie myśli co chce , miej na to wylane, chyba że kochasz być ofiarą

Gość gość
To on się powinien wstydzić że 2 tygodnie po rozstaniu już ma nowy otwór do dmuchania, ty nie masz się czego wstydzić bo on robi z ciebie wariatke, nie odpisuj mu nic , może po myśli że coś ważnego w twoim życiu i nie masz czasu