Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawdę jestem taka głupia czy lekarz jest chamem?

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch lat chodzę z córką do laryngologa, będzie mieć podcinanie migdałów podniebiennych i wycinanie trzeciego. Od dwóch lat córka często łapie anginy, biegam od pediatry do laryngologa, zrobiłam wszystkie możliwe badania u alergologa. Zaliczyliśmy też pulmonologa. Dziecko ciągle ma brzydki katar i te anginy. Zmieniłam laryngologa, który w końcu dał skierowanie na zabieg ale powiedział mi że jestem zwyczajnie głupia że nie zrobiłam dziecku wymazu z gardła i nosa przy tych objawach. Ja naprawdę nie wiedziałam że należy to zrobić. Żaden z lekarzy nawet o tym nie wspomniał. Idę jutro rano na te wymazy oczywiście prywatnie bo o skierowaniu nawet nie wspomniał.

Gość gość
Na wymaz możesz wziąć skierowanie od pediatry po co masz płacić. Ja sama poprosiłam pediatre aby dała synowi nie było z tym problemu. A lekarz jeżeli nazwał się głupia to owszem jest chamem .

Gość gość
Nie jesteś głupia, lekarz cham niestety. Jego komentarz, wręcz komiczny. Trzeba było powiedzieć, że jakbyś była laryngologiem, to nie potrzebowałabyś jego usług, ani jego kolegów po fachu, tylko sama zleciał wymazy. I skoro on stawia na samodiagnostykę, to może migdały też masz sama przyciąć w kuchni :D

Gość gość
LEKARZ CHAMIDLO

Gość gość
Jeżeli ten lekarz był facetem to ja bym mu powiedziała, a pan jest zwyczajnie głupi, bo nie urodził sobie pan dziecka i więcej bym do chama nie poszła. Już od dawna nie korzystam usług chamowatych lekarzy. Też kiedyś moje dziecko tak chorowało jak twoje autorko, też miło mieć wycinany migdał. Też wiecznie kasłało, aż się dusiło i chodziło wiecznie zasmarkane. Wszystko minęło jak ręka odjął, gdy zaczęłam swoje dziecko regularnie odrobaczać.

Gość gość
15:07 robiłam córce badania na pasożyty, wszystko wyszło prawidłowo. Powiedz mi proszę czy migdałki same wróciły do normy gdy wychwyciła świat przyczynę?

Gość gość
*wychwyciłaś

Gość gość
Tak wszystko wróciło do normy i zabieg był niepotrzebny. Dziecko przestało mi chorować. Obecnie moja córka jest już dorosła. Odrobacz swoje dziecko. U mojej córki też nic nie wyszło w badaniu kału, a jednak robale były. Pyrantelum w zawiesinie to dla dzieci teraz jest bez recepty. Kup i podaj dziecku przez 3 dni. Po dwóch tygodniach powtórz. Odrobaczaj dziecko raz na kwartał.

Gość gość
Wiesz co, ja juz nauczylam sie traktowac ludzi ze wzajemnoscia. Mialam podobne sytuacje, i uwierz gdy tylko zastosujesz metode "lustra" to lekarzom najpierw opada szczeka a potem miekna. A jak nie miekna to robisz teatr, i straszysz, ze zglaszasz skarge do przelozonego a lekarza obsmarujesz w internecie. Generalnie niektorym trzeba pokazac gdzie ich miejsce. W tej sytuacji powiedzialabym : "ze niby ja glupia? A to ja jestem laryngologiem? Czy ci do ktorych dotychczas chodzilam? no, pieknie sie pan wypowiada o kolegach po fachu, tylko pogratulowac hipokryzji i chamstwa, albo po prostu wystawia pan swiadectwo laryngolom w tym sobie samemu,ze jestescie glupi".

Gość gość
gościu wyżej mas rację sama zaczełam stosować tą zasadę, chamidła rozumieją język agresji i takim językiem trzeba do nich przemawiać bo inaczej będą po tobie jeździli jak po łysej kobyle