Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Minika

Brzydzę się całować z mężem bo liże mu dupę

Polecane posty

Gość Do Minika

Nie wiem czy mój mąż się zboczył, czy to jakiś jego nowy fetysz, czy co. Dość powiedzieć, że podczas stosunku liże mi tyłek. Ale tu nie chodzi o pieszczenie pośladków, bo to przyjmuję z satysfakcją. On chce lizać odbyt. Czasem wręcz wymusza to na mnie. Początkowo nie chciałam o tym w ogóle słyszeć ale okazał się nieustępliwy w tej kwestii i w końcu dałam za wygraną i teraz po prostu leżę na brzuchu czekając aż nasyci się wciskaniem języka prosto w mój odbyt. Trochę mnie to martwi, bo chociaż jestem bardzo czysta, chociaż szoruję się w tym miejscu szczególnie dokładnie właśnie przez wzgląd na niego, to przecież i tak nie doprowadzę do pełnej sterylności więc pewnie znajdują się nawet na wyszorowanym odbycie bakterie kałowe. On po takim lizaniu często chce mnie całować w usta ale stawiam veto. Albo dupa albo buzia. Z przykrością odnotowuję, że najczęściej wybiera dupę. Albo robi tak, że najpierw całuje mi usta i piersi a potem zjeżdża pieszczotami do tyłka. Po tyłku ma też zakaz całowania sutków takimi ustami bo karmię piersią i nie chcę żeby przez niego dziecko się zaraziło. Niepokoją mnie też nalegania na seks analny. Spróbowaliśmy raz ale nawet nie wszedł do końca bo aż popłakałam się z bólu. Przepraszał, obiecał, że więcej nie będzie nalegał, a ostatnio znowu wyjechał z tekstem, że marzy mu się "ass to muth". Kurfa jestem przerażona. Ostatnio zdołał się wwiercić naślinionym palcem do odbytu a potem wyjął i possał chwilę. Szok dla mnie. Czasem boję się, kiedyś mnie zgwałci.

Gość Do Minika
Pardon. W tytule miało być że on liże mi dupę a nie ja jemu

Gość gość
Współczujęz całego serca. Nie chciałabym mieć takiego obrzydliwego faceta, ale pewnie nie on jeden taki jest

Gość gość
Obrzydliwość!

Gość gość
Zaproponuj że ty jemu coś wsadzisz w d..ęi zobaczymy czy tak fajnie.

Gość gość
Ja też lubię żonę lizać po dupce, wzbrania się czasem, ale przy okazji minetki i tak językiem sięgnę zawsze, szczególnie jak liżę ją od tyłu. Ona odwzajemnia i przy okazji lodzika liże mi rowek. Wszystko dla ludzi, jedni lubią a inni nie.

Gość gość
Ja swojemu facetowi robie loda i o***t liże podnieca mnie to bardzo