Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie dopiec bylemu?

Polecane posty

Gość gość

Rozstalismy sie 2 lata temu . Nie mieliśmy kontaktu jakieś 1.5 roku. Dzisiaj wysłał smsa z sentencja w stylu ze pomimo rozstania ma nadzieje ze nie wszystko stracone. Co radzilibyscie odpisac? Czy zadzwonic? Czy olac po prostu?

Gość gość
Rób na to na co masz ochote i się nie zastanawiaj jak to odbierze itd. Nie odgrywaj się i nie myśl o zemście. Bo to błędne koło które wróci do ciebie ze zdwojoną siłą :-)

Gość gość frytka
Chcesz się mścić czyli nie jest ci obojętny. Chcesz się mścić JESTEŚ SŁABA PSYCHICZNIE.

Gość gość
Najbardziej mu dopiecze twoje milczenie i obojętność, uwierz mi, nic tak dobrze nie działa. Żadne wykłady i gorzkie wyrzuty nie zrobią wrażenia, bo oznaczają, że cie to nadal spala

Gość gość
Baby to hóje.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się.

Gość gość
Ale co ty bredzisz ?? Robi to na co ma ochotę bez mszczenia się. Czemu to ma służyć ? Chwilowo dopiecze a za jakiś czas będzie żałować może ??

Gość gość
17.19 to Ty bredzisz. Zalowac będzie ze nie odpisala? A jak myslisz, czemu ten koleś nagle, po 1.5 roku przypomniał sobie o niej i napisal? Bo Nie ma chwilowo innych opcji, czuje sie samotnie i liczy na seks. Ty rozumiem, bys skakala z radości jakby facet nagle ,,zapałał uczuciem" do Ciebie po 2 latach olewki? No to naiwna jesteś...chyba Nie wiesz jacy są faceci. Jak ich jaja zaswedza to różne bajeczki wciskaja i cyrki odwalaja byleby gdzieś zamoczyc. Autorko, dobrze Ci pisza, OLAC! Nic nie odpisuj, ignorancja boli najbardziej ;).

Gość gość
Bredzisz. Jesteś słaba. Chełpić się czymś czego nie wiadomo.. Urojenia ? Równie dobrze może mieć to już głęboko w d***e. A co ty masz nadprzyrodzoną moc i czytasz w myślach ??

Gość gość
Tak tez zrobie. Nic nie odpisze. Moze moja obojetnosc zakluje go troszke. Ale nie chce sie mscic. Dla mnie to zamkniety rozdzial. Wiadomo ze jakby mial jakas opcje to nie pisalby do mnie. Wiem, ze dwa dni po naszym rozstaniu zalozyl sobie juz konto na sympatii. Wtedy to zabolalo mnie. Bylismy 3 lata razem, odwolalismy slub. Autorka.

Gość gość
Co wtedy przy rozstaniu Ci powiedział? Pewnie to on odwołał ślub i zerwał

Gość gość
"..Tak tez zrobie. Nic nie odpisze. Moze moja obojetnosc zakluje go troszke. Ale nie chce sie mscic. .." hahaha ale nasrane A JAKIE GŁUPIE ;-P

Gość gość
Zastanawiałam sie czy nie odpisac, bo troche jestem ciekawa jak mu sie ulozylo. Ale chyba nie do konca ulozylo skoro napisal do mnie. To on zerwal ale byl tak "mily" ze zostawił tylko na mojej glowie odwolywanie sali, dj, kosciola itp.

Gość gość
Przecież to jakiś debil. Nie wiem po co chcesz mu odpisywać. A tak w ogóle to nie wiem czemu po tym jak Cie potraktował nie zmienilas numeru telefonu. On Cie potraktował jak szmate, jak kompletne zero. Tacy ludzie się nie zmieniają. Powinnas go olac i zmienić numer

Gość gość
18.59 sam jesteś głupi i prostej rzeczy nie kumasz. Nawet jeśli temu facetowi nie zależy na autorce to zaboli go ego gdy autorka pokaże ze ma na niego wy...ne, nie odpisujac mu. On myśli pewnie ze jest taki zaj...y i ze autorka z tęsknota wyczekuje na jego sygnał i ze nadal go kocha i rozpamietuje (dlatego napisał, liczy ze cos ugra, np seks) a tu zonk...autorka ma go w d...e ;). Teraz musi poszukać innego worka na spermę. Tu chodzi też o pewną satysfakcję autorki, ze go oleje.

Gość gość
Napisz ze pomyłka. Udaj ze nie znasz numeru