Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy napisać ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Niedawno spotkałam chłopaka i była okazja żeby pójść na moją imprezę za którą zapłaciłam. Po imprezie chłopak odwiózł mnie do domu i przytulił.. teraz żałuję że nie zaplanowaliśmy kolejnego spotkania. Po imprezie chłopak się nie odzywa, minęło już 3 tygodnie :/.Myślę że nie poleciał na kasę ponieważ on chciał się też dołożyć do imprezy ale ja postawiłam na swoim i zapłaciłam za 2 osoby. Czy tak po prostu mnie olał ? A może czeka na mój ruch ? Mam do niego napisać ? Jeśli tak to co miałaby zawierać moja wiadomość ? Proszę o rady, będę wdzięczna :)

Gość gość
3 tygodnie? Daruj.

Gość gość
Kurczę nie mogę sobie odpuścić za bardzo się zaangażowałam :/

Gość gość
3 tygodnie? Daj spokój. On Noe jest zaintetesowany. Pewnie dobrze się bawił ale to wszystko. Gdyby chciał to by napisal.

Gość gość
Powiem Ci tak. Trzy tyg się nie odzywał, olej chama!

Gość gość
A może czeka na moją kolej ?

Gość gość
Na jaka twoja kolej??? Dziewczyno, on powinien sie teraz tobie zrewanzowac, a nie ty chcesz pisac...gdyby choc troche mu zalezalo czy by sie poczuwal, to powinien po pierwsze juz dawno sie z toba skonraktowac i pod****owac za impreze i po drugie, powinien teraz on cie gdzies zaprosic. Facet sie dobrze bawil, ale nic wiecej....

Gość gość
o matko! ty glupia jestes? Ostatnio ty stawialas, to teraz jego kolej. a jak widac on nie ma ochoty cie widziec. Jak moglas sie zaangazowac jak go nawet naprawde nie znasz? Nawet na Walentynki sie nie odezwal, bo pewnie spedza je z inna. Daj sobie spokoj.