Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzanie po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam, 7 miesiecy temu zostalam mama. Chcialabym schidnac 4 kg. Swoje odzywianie opieram na nieprzetworzonej zywnosci. Bede tutaj wpisywaka codziennie menu. Dzisiejsze menu: sniadanie - platki mieszanka (owsiane, jaglane, kukurydziane, zytnie) z jogurtem, bananem i pestkami dyni i slonecznika plus kawa z miodem i mlekiem kokosowym, 2 sniadanie - serek wiejski z pieczywem litewskim, obiad - rosol z makaronem gryczanym, podwieczorek - baton z daktyli, orzechow, kolacja - salata z pestkami dyni, slonecznika, ogorkiem i oliwa z oliwek, filet z dorsza pieczony na parze, dynia na oliwie gotowana z woda, czerwony ryz, brazowa soczewica i fasola.

Gość gość
Ja urodzilam 6 miesiecy temu. Chce schudnac jeszcze 5 lub 6 kg. Ile masz wzrostu i jaką wage?

Gość gość
Mam 173 cm i w poniedzialek wazylam 59 kg.

Gość gość
Może jakieś diety odchudzające? Tu masz fajną listę https://dietasos.pl/ być może przyda się.

Gość gość
Wczorajsze menu : Sniadanie - mieszanka platkow z bananem i jogurtem naturalnym, kawa zbozowa z mlekiek kokosowym i miodem II sniadanie - 2 kanapki z serem kozim i ogorkiem kiszonym, w2 kanapki z jajkiem, chleb rzemieslniczy obiad- rosol z makarobem gryczanym Podwieczorek - batonik daktylowy z herbata kolacja - indyk z warzywami (takie leczo z cukinia, baklazanem, papryka; cebula, pieczarkami i dynia) plus wczorajsza ciczewica brazowa, ryz czerwony i fasola W weekend wprowadzam cwiczenia.

Gość Ella112
Jak już skończysz karmić piersią to polecam iqacai dołożyć do tego odżywiania. Poprawi metabolizm i na pewno pomoże w zrzuceniu kilogramów. Sama stosowałam przez rok i jak w ciąży przytyłam prawie 20 kilo tak to zrzuciłam. Jak karmiłam piersią to tylko uważałam co jem i troszeczkę ćwiczyłam i chudłam ale baardzo powoli. Potem koleżanka poleciła mi jagody acai i proces spalania był znacznie szybszy.

Gość gość
Dzisiaj: Sniadanie - platki mieszanka z bananem i jogurtem, kawa znozowa z mlekiem kokosowym i miodem II sniadanie - serek wiejski z kostka czekolady 100 kakao, 1 jajko Podwieczorek - baton z daktyli Obiadokolacja- wczorajsze leczo z indykiem i warzywami plus brazowa soczewica, czerwony ryz i fasola

Gość gość
II sniadanie - plus 2 kawalki chleba rzemiesliczego

Gość gość
Dzisiaj: s- platki mieszanka z bananem i j. natutalnym, kawa, mleko kokosowe, miod Obiadokolacja - leczo w miedzy czasie - 4 ciastka i 2 kanapki z wolowina

Gość gość
Wczoraj niestety zwaliłam sprawę... Śniadanie - płatki plus kawa II śniadanie - 2 kanapki z chlebem, kozim serem i ogórkiem kiszonym obiad - makaron razowy ze szpinakiem, indykiem, czosnkiem i twarogiem kozim ( 2 łyżeczki) podwieczorek - 2 batoniki daktylowe z herbata kolacja- pół dużej pizzy z salami !

Gość gość
Aktywność fizyczna - 10 min krecenia hula hop z obciażeniem

Gość gość
Waga - 58,2 kg Minus 0,8 kg kolejne ważenie za tydzień

Gość gość
Wczoraj śniadanie - płatki z bananem i jogurtem naturalnym, kawa z mlekiem kokosowym i miodem II sniadanie - serek wiejski i kromka chleba obiad - wczorajszy makaron z indykiem, szpinakiem i kozim serem podwieczorek - boton daktylowy, kostka szekolady 100 % kakao i herbata kolacja 0 1 kanapka z kozim serem w plastrach plus ogorek kiszony, 1 kanapka z twarogiem kozim plus ogorek kiszony

Gość gość
Kochana powiem Ci tak..szybciej i prościej może być jak zgłosisz się do dietetyka ;) Wiem co mówię, bo sama po ciąży chciałam zbić wagę i po paru próbach stwierdziłam, że wolę zwrócić się do fachowca. Teraz nie żałuję schudłam 5kg i jestem FIT MAMA XD Mogę Ci podać namiary na dietetyczkę, które specjalizuje się w kobietach ciężarnych oraz świeżo upieczonych mamach. Tu masz jej stronkę na FB https://www.facebook.com/poradniadietetyknawalizkach/

Gość gość
Wczoraj znowu zawalilam. Po prostu bylam juz taka zmeczona marudzeniem syna, ale to taka glupia wymowka sniadanie platki z irzechami (migdaly, orzechy nerkowca i wloskie) plus jogurt, kawa, mleko kokosowe i miod II sniadanie - serek wiejski i bulka orkiszowa Obiad - 2 kanapki z kozim serem i ogorkiem kiszonym z chlebem zytnim Podwieczorek - opakowanie ciasteczek owsianuch plus sok z buraka i jablka Kolacja - indyk indyjski (cebula, papryka, cukinia, baklazsn, cebuls, mleko kokosowe i pasta curry) z ryzem basamatii i czarna soczewica z mlekiem kokosowym

Gość gość
Sprawdziłam na sobie skuteczność Foreverslimu.I niezmiernie jestem zadowolona bo zadziałał.Schudłam tyle ile zamierzałam bez żadnych przykrych niespodzianek.Wyglądam i czuje się zupełnie inaczej niż pól roku temu.

Gość gość
Ja również stosowałam Foreverslim ale taki spadek wagi w miesiąc jest chyba mało prawdopodobny no chyba że nic więcej się nie je tylko przez miesiąc łyka się same tabletki.Mi udało się schudnąć z pomocą Foreverslimu 10 kg w trzy miesiące.

Gość gość
Nie mialam czasu pisac... waga 58.2 kg. spadek 0

Gość gość
Przy 173 cm wzrostu ważysz nawet nie 60 kg , po co chcesz chudnąć ?

Gość gość
Bardziej chodzi o zdrowe odzywianie. Staram sie jesc to co lubie. Uzywac jak najmniej przetworzonych produktow. Kilogramy moga spadac, ale to nie jest cel sam w sobie. Dla mnie jest wazne zdrowie.

Gość gość
hej dziewczyny, miałam ten sam problem ale zrobiłam sobie detox, i pomogło :)) 5 kg w 9 dni .. ponoć bez efektu jojo ale zobaczymy hahah ;) no łatwo nie było, teraz jeszcze ****** jeszcze kilka kg w dół mam nadzieje :)

Gość gość
Też miałam ten sam problem, po urodzeniu 2 dziecka bardzo duzo przytyłam. Ale mąż kupił mi pas neoprenowy w sklepie www.almarkshop.pl. I się udało. Pas bardzo mocno grzal. Schudłam 2kg w ciągu miesiąca. Tranzakcja przebiegła ekspresowo. Świetny sklep. Serdecznie polecam i pozdrawiam

Gość gość
Do stosowania Foreverslim przekonałam się jak moja kuzynka schudła na nim aż 17 kg.Ja musiałam schudnąć tylko albo aż 10 kg.Wystarczyły mi tylko dwa miesiące.Na razie mija już czwarty miesiąc i waga nie wzrosła.Jem normalnie ale dużo mniej.

Gość gość
4 kilo to nic praktycznie Ja schudłam 12 kg w dwa tygodnie! Ale to wszystko za sprawą mojego trenera personalnego. Mowa o Igor Mieńkowski www.igortreneronline.pl Najlepszy trener jakiego znam i polecam każdemu!

Gość gość
Może przyda się jakas ksiązka na temat zdrowego jedzenia? Na pewno znajdziesz coś na inbook.pl, tam mają duży wybór :)

Gość gość
O matko - przeciez tu jest wiecej reklam niz autorki

Gość gość
Dla mnie bardzo ważne jest to że Foreverslim skutecznie hamuje u mnie napady głodu a to zawsze było dla mnie koszmarne.Po za tym waaga spada regularnie.

Gość gość
Stosując Foreverslim po raz pierwszy chudnę bez wyrzeczeń jem to co lubię tylko że w mniejszych ilościach.Co do wysiłku fizycznego to mój pies jest bardzo zadowolony bo w końcu dwa razy dziennie wychodzi na bardzo długie spacery.A ja w końcu chudnę około jednego kilograma tygodniowo.