Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzanie po ciazy

Polecane posty

Gość gość
Dawno się nie odzywałam. Dzisiejsza waga 57,4 kg

Gość gość
Stosując preparat Foreverslim a do tego trochę ruchu i mniej obżarstwa w moim przypadku odniósł pożądany efekt.Waga spadła,a ja teraz jest szczuplejsza ,szczęśliwsza i bardziej pewna siebie.

Gość gość
ja w ciąży przytyłam ponad 22 kg, wiadomo w pierwszych miesiącach po za urodzeniem dziecka schudłam parę kilo, ale bardzo dużo zostało i stwierdziłam, że muszę coś ze sobą zrobić. malucha karmiłam nie długo, bo niestety miałam zanik pokarmu.. Kupiłam pełną kurację african mango i do tego dołączyłam fitt spray pro do powstrzymania się przede wszystkim od słodyczy i żeby nauczyć się jadać o stałych porach Efekt? ważę mniej niż przed ciążą, teraz mam okres stabilizacji efektów z fitt spray protect, ale czuję się jak nowo narodzona. A wszystko od jednego producenta Vital progres który służy pomocą i radą w wątpliwościach

Gość gość
Mi akurat w pozbyciu sie problemów ze słodyczami bardzo pomógł Foreverslim. Ja jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu, bo w 3 miesiace schudłam 12 kilogramów

Gość gość
57.0

Gość gość
Najwyżej oceniany naturalny produkt odchudzający, zawierający wyciąg z zielonego jęczmienia. Niezwykle mocny spalacz tłuszczu, który dodatkowo zapewnia uczucie sytości i korzystnie wpływa na wygląd skóry, włosów i paznokci. Zapraszam do lektury :) http://nplink.net/c6mituzr