Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie odezwał sie do mnie w walentynki

Polecane posty

Gość gość

byliśmy na spotkaniu, za tydzien mieliśmy gdzieś iść, ale źle się poczułam zresztą to miało być jeszcze z kimś, ogólnie on mówił rózne rzeczy, ze teraz robi prawo jazdy i mnie przewiezie kiedyś, że moze pojedziemy do Francji jak napisałam, że nie mogę bo źle sie czuję, to potem utrzymywałam kontakt, pytałam jak się czuje, aż w pewnym momencie zaczął odpisywać na pytanie co słychać "czy ja wiem" na fb jakieś żarciki z koleżanką gdzie ona śpi w Walentynki całkowita cisza czy ja powinnam zaproponowac spotkanie? kogoś innego ma na oku, prawda? :(

Gość gość
Nie wiem czy ma kogoś innego na oku , on po prostu nie jest tobą bardzo zainteresowany , bo gdyby był to by zrozumiał a nie olal, facet ksieciunio psia jego jucha

Gość gość
w sumie nawet chciałam wysłać jakiś waletynkowy obrazek, ale jak olał wcześniejszy mój link (jakiś śmieszny gif) to mgły olać i to, a to by mnie bardzo zabolało

Gość gość
Kobiety i ich dylematy :D facet wywalone jaja a te na forach szukają pociechy. Ogarnijcie się ją wam mówię.

Gość gość
czyli jak się nie odezwał w te walentynki to już nie ma sensu go pytać o spotkanie? jak to u was jest? :(

Gość gość
jakos nie potrafię mieć wywalone, jestem wrażliwą istotą

Gość gość
Nie jesteś wrazliwa tylko jesteś tym typem baby co jak ske uczepi to nie puści , taka desperatka która myśli że boga za nogi złapała xD

Gość gość
Wrażliwe istoty pomagają obsranym starcom w łożu się podetrzec, karmią bezdomne zwierzęta i dzieci a nie jecza bo facet położył na nie lache i nie odpisał na śmiesznego gifa :D no parodia :o

Gość gość
ja mu się podobam, tylko on ma do mnie pretensje, ze jestem "zimna" stąd te jego "fochy" a mi z czasem zaczęło zależeć

Gość gość
A jemu nie zależy i tyle w temacie. Nie bądź namolna.

Gość gość
Idź mu dalej uprzykrzaj życie to cię zamknie w psychiatryku za stalking :D

Gość gość
Fajnie sobie tłumacza kobiety haha. Nie, on ma na ciebie wyj****e jako osobe a ty tworzysz jakieś teorie. Faceci tak robią gdy chcą twej dziury. To taktyka stosowana naprawdę przez duża część facetów. Ty go tłumaczysz na wszystkie możliwe sposoby, fochy, srochy a on drze z ciebie lacha i cieszy się że jakaś kobieta popmuje mu ego rozmyślajac. Żal

Gość gość
Olewa Cię. Daj sobie z nim spokój.

Gość gość
Absolutnie nie powinnaś mu proponować zadnego spotkania, skoro zapomnial nawet o walentynkach to.... jestes dla niego malowazna. No bo facet jeszcze o imieninach np. czasem moze zapomniec, ale jednak walenynki to takie świeto, ze raczej sie o nich pamieta, wiec jesli nie zlozyl Ci zyczen to umyslnie- a to znaczy, ze nie chce Ci pokzac, ze sie o Ciebie stara

Gość gość
Sam mi tak powiedział, że dlatego jest taki. A normalnie jest ciepły i uczuciowy. No ale rzeczywiście to wygląda jakby chciał mnie wytresować, jak bedą czułości to będzie miły a jak nie to będzie mnie olewał :(

Gość gość
Właśnie popieram co napisala osoba u góry , ty mi lizesz frendzla i adorujesz a on cieszy gębę bo taki wspaniały i głupia gęś za nim biega :D będzie chciał to sam przyjdzie ;) do miłości się nikogo nie namawia ale do takich jak ty to grochem o ścianę :o będzie chciał sam przyjdzie

Gość gość
Albo ewentulanie ma do Ciebie jakas dużą urazę, ale jesli nie zrobilas nic takiego żeby mogl być na Ciebie np. zly, to oznacza, ze przez niezlozenie zyczen chcial Ci zakomunikować, ze malo dla niego znaczysz jako partnerka. No sorry, ale nie da sie zapomniec o walentynkach z tego wzgledu, ze wszędzie o tym trąbią

Gość gość
No ma urazę...ja sie z nim spotykam, ale nie było seksu i to dłuuugo

Gość gość
Obrazalski facet to żaden materiał na męża , do końca życia przepraszanie bubka na kolanach :o ja nie jestem obrazalska na przykład i mnie odrzuca od ksieciuniowatych facetów co wiecznie w doopke trzeba całować ;)

Gość gość
No to może się zniechęcił do tej znajomości. Ja rozumiem, że moze zbyt szybki seks nie zawsze jest dobry, no ale bez przesady, jesli go odwklekalas bardzo dlugo to mogl sie zniechecic bo w koncu jestescie dorosli i co jest zlego w seksie

Gość gość
Aczkolwiek uważam, że gdyby mu na Tobie bardzo zależało, to mimo tego odmawiania seksu by Ci zlozyl chociaz krotkie zyczenia, chyba ,ze juz sobie dal spokoj

Gość gość
To mu się nadstaw już pancio czeka , a później wypoleruj mu lakierki własnymi kudlami, skoro z nim nie spalas znaczy nie bylas gotowa i tyle a on niech się obraża ile chce

Gość gość
No wasnie dlatego sie zniechęcił, i co ja mogę teraz zrobić? Napisać "chodz, teraz bedzie seks"? No nie wiem.Nie umiem "podrywać" nie umiem być bezpośrednia. Zresztą to jest takie desperackie

Gość gość
Normalnie :D czyli wobec ciebie jest nienormalny. No można i tak. Jesteś głupia. Ludzie dobrze ci radzą. Chyba że to ty masz totalnie wyj****e i tego nie widzisz. Chociaż obstawiam raczej ze to taktyka jak u większości. Wmówi ci ze jesteś oziebla, wpedzi w poczucie winy, ty jako wrażliwa w to uwierzysz, zrobisz mu galę w nagrodę za swoje złe zachowanie a później ariwederczi Roma. Tak to działa :D powiedz ze normalnie też jesteś uczuciowa haha. Kobiety nie bądźcie idiotkami. Ile ty masz lat?

Gość gość
Tak to cię puknie a po pukaniu odejdzie :D naiwna jesteś xD

Gość gość
Tu nie chodzi o to, że masz go nawet "podrywac", ale skoro przez dluzszy czas ( np. 2, 3 miesiace) odmawiałas mu seksu, to mogl sie zniechecic bo jednak jestescie dorosli i zwykle dorosly facet potrzybuje seksu predzej czy pozniej ( moze sa i tacy co maja mniejsze potrzeby), ale przewaznie malo ktory facet bedzie na to czekal bardzo dlugo

Gość gość
Ja kiedyś miałam taką samą sytuację i nawet inny facet mi odradzil zebym mu dała żeby wrócił , powiedział mi że mnie puknie a później odejdzie z jeszcze większa satysfakcja

Gość gość
Eh, no załamująca sytuacja. nie mogę uwierzyć, że spotykał sie ze mną parę miesięcy tylko po to by zaliczyć.

Gość gość
zresztą ja rozumiem, ze możesz nie chciec isc z nim do lozka od razu, ale jesli facet czeka i czeka ,a seksu nie ma to część z nich odejdzie prędzej czy później.

Gość gość
Niekoniecznie tylko po to. Może zwyczajnie potrzebował seksu w związku, to takie dziwne? Są tacy co beda czekać i dos ślubu, ale nie oszukujmy się, wiekszość facetow ( i kobiet zreszta tez)nie chce czekac tak dlugo i co w tym dziwnego?