Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentkaaas20

Moralniaka mam

Polecane posty

Gość Studentkaaas20

Wczoraj się upiłam i kolega murzyn ze studiów to wykorzystał i zrobił mi anala oraz po wszystkim obciągnęłam mu... bleee... dziś mam moralniaka bo nie dość ze murzyn to jeszcze w anala a najgorsze ze mam chłopaka i w walentynki ... masakra jakaś jak ja sobie z tym poradzę ;( Chciałam się wygadać tutaj bo przecież koleżance tego nie powiem ;( co ja zrobiłam ... ;(;(;(

Gość gość
Nie przejmuj się tym, wyrzuciłaś to z siebie i Ci ulżyło, a sex z murzynem to nie często się zdarza i jeśli Ci dogodził to nie ma czego żałować, tylko się cieszyć. A swoją drogą ciekawa jestem czy miał dorodny sprzęt.?

Gość gość
Jak dobry to umow sie jeszcze raz i idz na calosc jak nie masz chopaka to niech ten kolega z stodiow robi to co do meszczyzny nalezy zeby kobieta byla dowartosciowana i porzednie zerznieta

Gość gość
te co latały do simona mola też tak mówiły ale tak je duupy swędziały że nie mogły przestać !!! xxx :D

Gość gość
Zrób lepiej badania bo wiadomo czym Cię zaraził. Z tylka do buzi może mieć poważne konsekwencje w postaci zakażenia bakteriami organizmu. Współczuję.

Gość gość
to chyba lubisz anala skoro zgodzilas sie na murzynska pale w tym miejscu?

Gość gość
o przestań to tylko sex a przynajmniej wiesz jak to jest z murzynem

Gość Studentkaaas20
Łatwo wam powiedzieć :( ja wiem ze tylko seks ale jednak totalnie mi odbiło żeby pójść na całość i zrobić takie coś :-( Po drugie w życiu się nie mogę przyznać bo po murzynie nikt nie będzie ze mną chciał normalnego związku ;( przynajmniej tak zawsze słyszę jak chłopaki sobie rozmawiają. dla ciekawości koleżanko miał normalnego podobnie jak moj chłopak.

Gość gość
Przed prawda nie uciekniesz. Czarna knaga spenetrowała Twoje kakaowe oczko i na dodatek spuscila sie do paszczy. Musisz z tym Zyć. Byleby kolega nie zaczął o tym opowiadac.

Gość gość
Oj nic sie nie stalo daj teraz chlopakowi zeby cie wyrznal na maxa za kare