Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieudane walentynki

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko Ja nie dostaje kwiatów na walentynki lub dzień kobiet? chyba te dwa dni w roku facet mógłby się na taki gest szarpnąć! Owszem dostałam czekoladki.. ale to nie to samo co kwiaty.. ja bardzo lubię dostawać kwiaty lecz nigdy nie dostaje.. jest mi przykro bo akurat jestem taka osoba, że przywiązuje do tego wagę bo to bardzo miły gest.. znajome dostaja zawsze piękne bukiety a mój facet nawet o tym nie myśli, zawsze daje mi wszystko na odwal albo nic i jeszcze głupio sie tłumaczy. W jedne walentynki nawet nic nie dostałam a wtedy na prawde było mi przykro... i nie chodzi tutaj o kase tylko o głupiego kwiatka za 5 zł....

Gość gość
No i co mamy ci na to odpowiedzieć?

Gość gość
A może on nie wie, że wolisz kwiaty od czekoladek i trzeba mu to jakoś zasugerować?

Gość gość
Jak jest u was...

Gość gość
Mówiłam mu już kilka razy, że wolałabym kwiaty, albo że bardzo lubie dostawać kwiaty....

Gość gość
Ja kupiłam kosztowną bieliznę , odkładałam z małej pensji, wybrałam markową firmę tyle przyg.a tu gdy weszłam do toalety aby w nią się ubrać moj zasnął ot moje walentynki):

Gość gość
Idiotki

Gość gość
idiotka to ty jesteś bo pewnie nie masz faceta hahaa

Gość gość
Dziunia nie dostala kwiatkow na walentynki wiec nieudane od razu buahaha

Gość gość
Kubuś przesłał kwiatki wdowie, bo walentynki spedził z fantomem kłody starej panny wbrew jej woli:p

Gość gość
lecz się chory człowieku

Gość gość
Walentynki dwadzieścia lat po ślubie? Jakoś wcale ta tradycja zapozyczona zresztą mnie nie rajcuje.

Gość gość
Też nie dostałam kwiatków, nie dostałam nawet czekoladek. Nic. Ot mój luby zapowiedział miesiąc wcześniej, że nie obchodzimy walentynek i ich nie obchodziliśmy. W zeszłym roku pamiętał. Były kwiatki, czekoladki i wiersz mi napisał ;) ale w tym roku nic. Trudno. Ja nie miałam żadnych oczekiwań odnośnie tego dnia. Ot zwykły dzień jak każdy inny. Nie ma się czym przejmować. Ważne, że okazuje mi miłość w małych gestach na co dzień. Warto takie rzeczy doceniać.

Gość gość
Ja wywaliłem do śmietnika widzisz tak dałbym Ci.

Gość Olga 19
Jak nie było kwiatów, to od razu nieudane?. Jakby to było najważniejsze. Najważniejsze to co jest każdego dnia, a nie kwiaty czy czekoladki na walentynki, dzień kobiet, urodziny itp. Nie martw się

Gość gość
No i po chuj te kwiatki? Jeszcze rozumiem doniczkowe, ale cięte? Po kilku dniach się suszą, woda capi i trzeba wywalić. A czekoladki i praktyczne i smaczne są.

Gość gość
bo chamy nie rozumeja uczuc kobiet i taki jest ten twoj zmien obiekt

Gość gość
Gość 23:55. A nie mogłaś powiedzieć mężowi, że Ty obchodzisz jak tak Ci na tym zależało. A Ty coś kupiłaś dla swojego partnera- zauważyłam że kobiety oczekują prezentów od mężczyzn ale same nie koniecznie kupują. Mogłaś zaprosić męża np do restauracji, do kina - przecież to nie dzień kobiet tylko Walentynki. My z mężem jak mamy wspólne święto typu rocznica ślubu, walentynki mamy ustalone ze darujemy sobie kwiaty (zwiędną), czekoladki (nie jem przesadnie)- idziemy do kina, do restauracji, na spacer, mały wypad (2 dni), itd (robimy coś tylko razem).

Gość gość
Lubisz kwiaty to sama pewnego dnia kup piękny bukiet i włóż do wazonu. Zobaczysz jaka będzie jego reakcja, tylko nie mów skąd te kwiaty. Sprawdzona metoda.