Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak dziecka :(

Polecane posty

Gość gość
to spoko moga poczekac ze 4 lata. Tyle,ze czas byloby wiedzic, czy facet odwleka, czy nie chce.

Gość gość
no w porownaniu z toba, to akurat intelektualistka. dla was jest cos biale albo czarne - tak mysla dzieci w wieku 5 lat, a nie dorosli ludzie.

Gość gość
Kto mowi,ze nalezy sie kierowac TYLKO instynktem? Tak, natura , ale tez nie jest to nic nieetycznego . Czlowiek dziala zgodnie z natura+ moralnoscią. xxx Człowiek, który nie chce dziecka i go nie płodzi kieruje się właśnie moralnością. To jest trudne, ale stawiasz na szali szczęście żony i dotrzymanie przysięgi i życie innego człowieka. Dziecka. Co wybierasz?

Gość gość
gość dziś gość dziś Widzisz, niektore oprócz mózgu mają też macicę i potrafią z niej zrobić uzytek. xxx No wielki wyczyn. Na miarę Nobla normalnie.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Widzisz, niektore oprócz mózgu mają też macicę i potrafią z niej zrobić uzytek. xxx No wielki wyczyn. Na miarę Nobla normalnie. x Moze nie Nobla, ale na miarę kafeterii, bo jak czytam, niektórym brakuje jednego i drugiego. W kazdym razie użycie tego to zbyt wielki wyczyn.

Gość gość
Człowiek, który nie chce dziecka i go nie płodzi kieruje się właśnie moralnością. To jest trudne, ale stawiasz na szali szczęście żony i dotrzymanie przysięgi i życie innego człowieka. Dziecka. Co wybierasz? xx Wybieram innego faceta :)

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś Widzisz, niektore oprócz mózgu mają też macicę i potrafią z niej zrobić uzytek. xxx No wielki wyczyn. Na miarę Nobla normalnie. x Moze nie Nobla, ale na miarę kafeterii, bo jak czytam, niektórym brakuje jednego i drugiego. W kazdym razie użycie tego to zbyt wielki wyczyn. xxx Akurat większym wyczynem jest nie użycie niż użycie macicy :-)

Gość gość
jestescie p*****lniete, zycze wam zeby was mezowie pozostawiali razem z dzieciakami na pastwe losu, zeby zmienili zdanie, chceili zyc samotnie, no zeby sie kierowali moralnoscia :) czyli godnie z tym co w danej chwili pragna

Gość gość
gość dziś Człowiek, który nie chce dziecka i go nie płodzi kieruje się właśnie moralnością. To jest trudne, ale stawiasz na szali szczęście żony i dotrzymanie przysięgi i życie innego człowieka. Dziecka. Co wybierasz? xx Wybieram innego faceta usmiech.gif xxx No i prawidłowo :-) Jeśli wolisz mieć dziecko niż być z konkretnym facetem to najlepszy wybór. Dla Ciebie, faceta i dziecka przede wszystkim :-)

Gość gość
gość dziś jestescie p*****lniete, zycze wam zeby was mezowie pozostawiali razem z dzieciakami na pastwe losu, zeby zmienili zdanie, chceili zyc samotnie, no zeby sie kierowali moralnoscia usmiech.gif czyli godnie z tym co w danej chwili pragna xxx Jak ty niczego nie rozumiesz... Najlepiej płodzić bez względu na wszystko bo się obiecywało... Nie ma dziecka nie ma nieszczęścia. Jak już dziecko płodzisz to MUSISZ wziąć odpowiedzialność, bo to bezbronna istota, która sama na ten świat się nie prosiła. Sprowadzanie na świat drugiej osoby mimo, że się tego nie chce jest totalnym draństwem.

Gość gość
xxx Akurat większym wyczynem jest nie użycie niż użycie macicy usmiech.gif xx dlaczego? uwazasz,ze nieużycie macicy zgodnie z przeznaczeniem jest wyczynem? To jakas zasługa? Bohaterstwo? No może jak się jest w zakonie... Wazne jest jej madre i odpowiedzialne uzycie - i tyle.

Gość gość
gość dziś Ty jesteś p*****lnieta. Życzę Ci, żebyś poczuła kiedyś jak to jest być niechcianą i nie kochaną i żebyś musiała robić w życiu rzeczy, które nie są zgodne z twoim sumieniem. Miło ci teraz?

Gość gość
mam nadzieje, ze was mezowie pozostawiaja z waszymi obsranymi bachorami i wtedy bedziecie inaczej spiewac hipokrytki j****e :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Człowiek, który nie chce dziecka i go nie płodzi kieruje się właśnie moralnością. To jest trudne, ale stawiasz na szali szczęście żony i dotrzymanie przysięgi i życie innego człowieka. Dziecka. Co wybierasz? xx Wybieram innego faceta usmiech.gif xxx No i prawidłowo usmiech.gif Jeśli wolisz mieć dziecko niż być z konkretnym facetem to najlepszy wybór. Dla Ciebie, faceta i dziecka przede wszystkim usmiech.gif xx wole miec faceta, ktory ma podobne poglądy na zycie jak ja i mozna polegac na tym, co mowi. Jesli taki nie jest, szukam na ojca takiego, ktory mi odpowiada , najlepszego dla naszego zwiazku i rodziny.

Gość gość
ale temu facetowi tez moga zmienic sie poglady, tak jak zmienily sie mezowi autorki i co wtedy? nie bylabys zla ze nagle zostajesz sama?

Gość gość
wole miec faceta, ktory ma podobne poglądy na zycie jak ja i mozna polegac na tym, co mowi. Jesli taki nie jest, szukam na ojca takiego, ktory mi odpowiada , najlepszego dla naszego zwiazku i rodziny. xxx no to przeciez maz autorki przed slubem twierdzil, ze chce miec dzieci .

Gość gość
Widzę że wywołałam burze... W najbliższym czasie porozmawiam z Mężem na spokojnie, jeszcze raz wysłucham jego argumentów, podam swoje i mam nadzieje że tym razem się uda... Dam mu troszkę więcej czasu, w sumie 29 lat to jeszcze nie koniec świata... (chciałam mieć pierwsze dziecko w wieku 25 ale życie weryfikuje swoje)... Autorka.

Gość gość
Słuchaj. Mój tez się bal, ja w ogóle tez mie byłam pewna czy chce dzieci czy nie. W końcu stwierdziliśmy ze co będzie to będzie i zdajemy się na wole boża. Dziecko przyszło, oboje nauczyliśmy sie nim zajmować, on jest dobrym ojcem a z miłością do własnego dziecka nie może być problemu! To jest natura.

Gość gość
gość dziś wole miec faceta, ktory ma podobne poglądy na zycie jak ja i mozna polegac na tym, co mowi. Jesli taki nie jest, szukam na ojca takiego, ktory mi odpowiada , najlepszego dla naszego zwiazku i rodziny. xxx no to przeciez maz autorki przed slubem twierdzil, ze chce miec dzieci . xx i dlatego nie wzielabym naa ojca takiego, ktory mowił przed slubem jedno, a po slubie drugie.

Gość gość
Jak ktoś gada ze dzieci nie chce,to nie chce. I niema co wymyślać dodatkowych bajeczej i pokretnych bocznych ścieżek

Gość gość
Byłam prawie 6 lat w związku, po czym okazało się że facet dzieci nie chce, tzn chce, ale 6 lat , to za mało. To nas porózniło, ja chciałam rodziny, dzieci, a on kariery i imprez.Suma sumarum,jestem sama, nie mam ani męża, ani dziecka, nie potrafie zaufać już

Gość gość
21:26 i co było warto? Teraz jesteś sama i nie wodomo kiedy się zmieni twój sytuacjia...oby była jeszcze na tyle miłoda że w razie pojawienia się następnego ukochanego mogła mieć z nim dziecko

Gość gość
21:02 natura?? Bzdury gadasz! To nie natura tylko zmiany w mózgu. Nie każda je przechodzi. Chyba że naturalne jest dla ciebie to że matki zabijają swoje dzieci zostawiają na śmietniku czy poprostu oddają bo nie kochają. Facetowi w ogóle jest trudniej bo on nie ma więzi od poczęcia no i jemu mózg nie spłata figla

Gość Iii

Widzisz trochę Cie rozumiem ja tez pragnę dziecka ale choruje na metki i mąż boi sie o mnie i nie chce sie godzić na maleństwo...