Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet między 25 i 30 rokiem życia, jak się ubieracie?

Polecane posty

Gość gość
Mam jedne, takie z paskiem za piete :) jedynie na cieple dni wiosenne/lato

Gość gość
Ja noszę cały rok, ciężkie jest życie kurdupla

Gość gość
Ja za to jak ubiore, to mam wrazenie bycia zbyt wysokiej... ehh babie nie dogodzisz :)

Gość gość
Teraz noszę jeansy rurki koniecznie. Do tego luźny sweter lub koszulka z krótkim rękawem i na to luźny sweterek. Płaszczyk bądź kurtka pikowana. Do tego botki lub długie płaskie kozaki. Zimą kocham czapki. Latem szorty, mini, bluzki przeróżne. Zwykły t-shirt, koszulowe, obcisłe, dekolt, baskinka- wszystko w czym dobrze wyglądam. Płaskie sandały. Wiosną i jesienią do ukochanych rurek cieńsze bluzki z długim rękawem. Też przeróżne kroje. Koszulę, luźne tuniki, obcisłe. Obuwie sportowe lub botki. Skórka, parka lub inna kurteczka taka codzienna. Cały rok noszę sukienki. Kocham wszystkie sexowne. Spódnice najlepiej mini. Ogólnie mam zasadę że jak jest dekolt to nogi chowamy a do mini bluzka pod szyję. A właśnie nie lubię golfów. Wysokie obcasy zakładam okazyjnie. Z biżuterii teraz tylko obrączka. Torebkę zmieniłam na torbę od wózka. Zauważyłam że wcześniej nosiłam się bardziej sexi. I to właśnie pisząc tu zdałam sobie z tego sprawę

Gość gość
ja chodze w ubranaich ciazowych 3 lata po ciazy bo mam wielki wor zamiast brzucha.

Gość gość
Ja lubię klasyczne rzeczy dobrej jakosci które moge nosic latami, np. mam swojej garderobie huntery, timberlandy, conversy, koszule biała tommy'ego, wełniany płaszcz bossa, kaszmirowe swetry itp. nie znosze szmatej które po 1 sezonie się wyrzuca

Gość gość
Mnie marki nie robia roznicy. Teraz buty typu timberland nie sa wcale duzo lepsze od tanszych, a conversy to koszmarek. Ta sama cena i jakosc co tenisowki z new looka

Gość gość
Tak sobie tlumacz

Gość gość
Nie muszę sobie tłumaczyć, osobiście "zachodziłam" kilka par conversów (potem przestawiłam sie na vansy, są dużo lepsze moim zdaniem) i kilka par timberlandów. Timberlandy nie są złe, ale to dalej po prostu buty. Cenowo nie różnią się od innych marek. Do tego na studiach pracowałam w sklepie obuwniczym, więc wiem z czym ludzie wracali :P

Gość gość
I tak, conversy kosztują około 40-50 funtów, buty z new looka to 20-40. Różnica prawie żadna :)

Gość gość
Jasne jasne, nie roznia sie od tanszych. Jak nie wydasz kasy, to nie masz porzadnej rzeczy, proste. Kupowanie jakichs syfow za 100zl i za pol roku latanie w dziurawych butach zwyczajnie sie nie oplaca.

Gość gość
tylko, że conversy to akurat tanie buty :D

Gość gość
Pamiętaj, że samo to, że coś ma "markę" nie znaczy, że jest dobre. Wypowiem się tylko na temat butów, bo z nimi "pracowałam". Huntery to jedna z napompowanych marek (są ok, ale niewarte swojej ceny), conversy to dobrze zareklamowana, bardzo średnia półka, jakoś również średnia. Z tych co wymieniłaś to Timberland jest jedyną jakościowo dobrą marką, ale też nie każdy model.

Gość gość
Mnie nie stać aby chodzić w tanich rzeczach

Gość gość
Między bardzo drogimi markami i tanimi sklepami jest jeszcze pólka średnia (conversy właśnie). Wiem, że się tych butów uczepiłam, ale to beznadziejna firma.

Gość gość
Wlasnie, to swietne sformulowanie. Nie stac mnie, zeby kupowac tanioche :)

Gość gość
Mam 4 pary conversow i jestem bardzo zadowolona, są wytrzymałe i ładne

Gość gość
Jeszcze zależy jak kto dba, ja buty rozwalam

Gość gość
Kolejna sprawa, ubrania codzienne, nikt nie będzie widział różnicy między koszulką która kosztowała 50zł i taką za 350. Sorry, ale nie.

Gość gość
Oczywiscie, ze zauwazy roznice. To golym okiem widac. Jak kogos stac, niech kupuje takie drogie. Choc oczywiscie, ja wole miec kilka za 350zl, niz jedna za tyle samo.

Gość gość
Jesteś pewna? Bo o ile na koszulce jest wielki napis Armani to nie wiem jaka jest różnica między koszulką z wysokiej i średniej półki.

Gość gość
To widac po materiale. Czasem wystarczy spojrzec i od razu widac roznice, choc bywa i tak, ze ciezko sie rozeznac.

Gość gość
Wiadomo lata lecą.Ja staram się ubierać seksownie i pokazywać swoje ciało. Po domu latem staram sie chodzic bez stanika bo lubię tą jego uśmiechniętą buzię. Na urlop staram się wybierać na plażę naturystów aby czuć się swobodnie i pływać nago.

Gość gość
Właśnie, więc ty rozróżnisz, ktoś stojący pół metra dalej już nie. Nie mówię już o markach średniej póki które liczą sobie za swoje "dizajny" jak za złoto.

Gość gość
up

Gość gość
Ale ja nie ubieram się dla kogoś, aby ktoś widział markę, ważne aby materiał bym porządny, nie jakiś poliester , akryl czy ekoskora

Gość gość
O jaką ekoskórę ci chodzi? (zmieloną skórę zwierzęcą czy o sztuczną skórę)

Gość gość
Ja odczytuje z kontekstu zdania że o sztuczna, jakas ograniczona jesteś że wszystko trzeba pisać wprost

Gość gość
Lepiej sie upewnic biorac pod uwage, ze prawdziwa skora wyszla z mody i duzo osob ja krytykuje tak jal futra.

Gość gość
Skóra wychodzi z mody