Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gusia_k

Duża różnica wieku

Polecane posty

Mam problem z facetem 10 lat starszym ode mnie. Na początku to ja wahałam się czy chce pakować się w związek z taką różnicą, ale on pisał, namawiał i w końcu się zgodziłam umówić. Jedno spotkanie, drugie i jakoś wyszło że spotykaliśmy się już jako para.. ale tylko przez dwa miesiące.. Po tym stwierdził, że to jednak sie nie uda bo kiedy on będzie planował założenie rodziny ja będę wciąż bardzo młoda, że muszę się wyszaleć, że to dla niego zbyt duże ryzyko itd. Nie mieliśmy kontaktu dwa tygodnie, po miesiącu się spotkaliśmy jako znajomi i było wszystko w porządku, sprawiał wrażenie, że jeszcze możemy kiedyś spróbować, na pożegnanie nawet się pocałowaliśmy. Pisaliśmy tydzień po czym spotkaliśmy sie znowu. Tym razem było już inaczej, ruszyłam temat i powiedzial że już tego nie widzi. Możemy dalej utrzymywać konatkt jako znajomi ale ja chcę czegoś więcej.. Myślicie że jeszcze są jakieś szansę aby za jakiś czas zmienił zdanie?

Gość gość
Nie; szukaj rówieśnika albo starszego co najwyżej 5 lat.

Gość gość
on cię chyba po prostu nie chce i wiek nie ma tu nic do rzeczy. Jakby chciał toby nie wymyślał.

Gość gość
Jak Ty masz 18 a on 28 to cienko ale jak masz 30 a on 40 to moze byc