Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co on sie tak zachowuje ??

Polecane posty

Gość gość

Poznalam kogos i sama sie zastanawiam czego on ode mnie chce. Przede mna udaje, klamie ze nie ma problemow z kobietami,ze nigdy go zadna nie wykorzystala, ze on jest taki twardy i nigdy nie placze. Ja slyszalam co innego, jego rodzina twierdzi ze wszystko przezywa, ma problemy z kobietami bo jest niesmialy i nawet jak ktoras zaprosi na spotkanie to po spotkaniu sie konczy,ponoc dziewczyny mu robily swinstwa dosc czesto, zostawialy go, wykorzystywaly finansowo itd. Nie wiem sama czy to jakis manipulant, czy moze mnie oszukuje ale po co , jak myslicie?

Gość gość
He he moze mial je gdzies? To nie wykorzystywaly no i zadnej nie kochal

Gość gość
ogólnie jest git ;-) daj mu czas na rozbieg ehehe ja myślę i uważam że skraca dystans gdyż ma braki czasowe ;-) no bywa ma interes którym czasem kręci a czasem kręci mu loda ktoś inny ;-) sam wszystkiego nie ogarnie ale paunje

Gość gość
Nie chce wyjść na desperata i na kogoś, kto sobie nie radzi z problemami, z odrzuceniem, z własnymi emocjami, więc udaje przed Tobą, że jest kimś innym i że wcale go nie obejdzie jak go olejesz, a prawda jest taka, że jest miękki i znów będzie płakał w poduszkę.

Gość gość
I najsmieszniejsze - widac po nim (dlatego mam pewnosc ze co do reszty tez klamie) ze jest takim dyzio marzycielem, kasa sie go nie trzyma. A mi pokazuje sie jako taki twardo stapajacy po ziemi,,odpowiedzialny, ze niby ma oszczednosci. Na kilku klamstwach juz wpadl.

Gość gość
Kłamie są koleżanki jej znajomej takie gaduły poprostu robie sobie z nich jaja, wtedy dosłownie wszyscy wszystko wiedzą lepiej odemnie.

Gość gość
Nie chce żebyś odkryła, że jest mięczakiem. Może po prostu jest taki z natury i na siłę zgrywa twardziela, bo dziewczyny się go nie trzymają