Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_Dyzio

coraz więcej widzę przypadków, że

Polecane posty

Gość ja_Dyzio

NIE kochanki, nawet NIE konkubiny mszczą się na facetach, żony się mszczą na swoich mężach bardzo okrutnie, tylko z tego powodu, że mąż był i jest zaradny życiowo a nigdy żony nie zdradził , wręcz przeciwnie, zatyrany totalnie z głębokiego urwiska i dołu wychodzi na długą prostą a jest specjalistą w swoim zawodzie , jego profesją jest mechanika precyzyjna i za pomocą oprogramowania , które kosztuje kilka tysięcy PLN na nowoczesnych maszynach do obróbki skrawaniem jest w stanie w ciągu jednej nocy produkcyjnej zarobić 3 - 4 miliony PLN , zależnie od zamówienia a jeszcze trzy - cztery lata temu swój własny DOM zastawił w Banku , jako hipotekę, kolejny kredyt na pół miliona PLN w Banku uzyskał i wynajął starą stodołę 50 na 100 metrów rozbudował , zrobił nowy dach , w okna zainwestował , instalacje elektryczne powstały i hydrauliczne , na wszelki wypadek kilka lat temu w Sądzie uzyskał tak zwaną rozdzielczość majątkową z żoną, czyli , gdy się cokolwiek złego wydarzy to żona i dzieci nie będą ścigani przez Komornika za jego długi i żona taki Akt prawny podpisała , kuzyn z rodziny zaczynał w wieku 29 lat od całkowitego ZERA , zastawił własny dom w Banku , otrzymał kredyty, wynajął stodołę w formie rudery, kupił maszyny CNC z oprogramowaniem za ogromne pieniądze i rozpoczął produkcję i było tyranie 24/24 na dobę , żona zażądała aby płacił na dzieci, trochę dał pieniędzy ale bez pokwitowania , żona chciała więcej pieniędzy , uspokajał, że za kilka miesięcy się odkuje , żona nie wytrzymała i poszła do Sądu rodzinnego a Sąd przywalił Alimenty w wysokości 3000 PLN na dwoje dzieci płatne co miesiąc do 10 dnia miesiąca , znowu kuzyn miał problemy z zamówieniami na produkty i nie zapłacił Alimentów na dzieci przez dwa miesiące, natychmiast przyszedł Komornik do firmy i zastanawiał się którą maszynę wartości 100 tys. PLN sprzedać aby uzyskać 3000 PLN a Komornik potrafi sprzedać dom za 1000 PLN aby tylko sprzedać, więc Komornik zabezpieczył wszystkie maszyny na hali do sprzedania o wartości 2 miliony aby uzyskać kwotę 3000 PLN ze sprzedania jako wierzytelność, - dzisiaj Kuzyn zarabia ponad 2 mln PLN na zamówieniach, tyra jak wół , auta nowe kupuje oraz urządzenia do produkcji , co miesiąc przesyła do Komornika kwotę 3000 PLN , jako Alimenty dla dzieci i żona wie o tym, że mąż nigdzie nie łazi , nawet nie ma czasu na głupoty to NIE ma ochoty i chęci aby odwołać usługi Komornika i nadal rząda aby Komornik był pośrednikiem pomiędzy ojcem i dziećmi , nie wiem jak to nazwać, czy kobiety są chore na umyśle , czy faktycznie psychiczne ?

Gość gość
i to i to...,ale przede wszystkim głupie

Gość ja_Dyzio
jak wiemy, znany aktor pan Zamachowski też ma taki problem i zapewne zaproponował swoim dzieciom, oczywiście pomogę każdemu i każdej na drodze życia , zrozumcie, że Polak tyrający przez miesiąc w firmie nie zarabia nawet 2600 PLN a Wasza Matka chce abym płacił co najmniej średnią krajową na każde dziecko , społecznie nie jest to wskazane a nawet poniżane , dorosły człowiek powinien pieniądze zarabiać samodzielnie i NIE wołać ciągle daj i daj , ponieważ mam wydatki , pieniądze z Alimentów są na dzieci ale czy faktycznie Matka potrzebuje aż 14 tys. PLN na czworo dzieci ? Po takiej 'akcji' z Komornikiem , który tylko wyciąga pieniądze to można mieć serdecznie dość całej rodziny , która za pomocą Komornika zrobiła z faceta i ojca tylko 'portfel' i nie chce znać i widzieć takiej rodziny na oczy , panie Zbyszku Zamachowski , popieram i też tak uważam !