Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka kwoka domowa

Schody do przedszkola. Co z niemowlakiem? Poproszę o radę

Polecane posty

Gość Autorka kwoka domowa

Jestem w ciąży i chciałabym żeby starsza córka poszła do przedszkola. Problem polega na tym że oba przedszkola co mamy na oku mają wejście po schodach i nie ma opcji żeby wjechać wózkiem. Jestem obecnie w ciąży i dla mnie to problem bo będę musiała wszędzie brać ze sobą noworodka/niemowlaka -przed budynkiem nie zostawię a starszą córkę trzeba będzie rozebrać (kurtka, obuwie) i przygotować do przedszkola. Oba przedszkola mniej więcej 10-15 min piechotą od nas. Co robić w tej sytuacji?Jakie jest najlepsze rozwiązanie? Zainwestować w nosidło? (czy może będzie mi niewygodnie przebierać przed przedszkolem starszą córkę??) Czy wózek z odczepianym fotelikiem, który można ze sobą brać a podstawę wózka zostawić przed wejściem? Czy może jakieś inne rozwiązanie?

Gość gość
Wózek z nosidełkiem zamiast gondoli. Czizas, co za problemy :o 🖐️

Gość gość
Zainwestować w nosidło? (czy może będzie mi niewygodnie przebierać przed przedszkolem starszą córkę??) xx Ty jesteś normalna??? :o Stelaż zostawisz przed przedszkolem, a nosidełko z niemowlakiem weźmiesz w rękę i ze starszą wejdziesz do przedszkola. Niemowlaka postawisz sobie na podłodze i już, masz coś z głową? :o 🖐️

Gość gość
A nie mogłabym zamykać niemowlaka w samochodzie i uchylać okno?

Gość gość
A czy jest mozliwosc zostawienia jednego z dzieci w przedszkolu tego malego i bym po nie wrocila?

Gość gość
gość dziś to podszyw autorka

Gość gość
A jak myślicie jak strasza zostanie w przedszkolu to mogę z noworodkiem isc na zakupy spożywcze? Czy lepiej iść później juz z córką (i maluchem) żeby jej nie było przykro (bo strasznie lubi , wrecz uwielbia chodzić do biedronki). Czy może jakieś inne rozwiązanie?

Gość gość
Ja raz tak stelaz zostawilam to mi ukradli.

Gość gość
Wózkiem da się wiechać i zjechać ze schodów. Wiem co mówie bo spotkałam kiedyś koleżankę i chciałam jej pomóc. Ona zjechała tym wózkiem a dziecko nawet nie drgnęło. Kobiety potrafią wszystko