Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka557

Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Jakies 2 lata temu spotykałam sie chłopakiem o 6 lat starszym , spotykalismy sie ponad miesiac potem stwierdził żebysmy byli tylko przyjaciółmi. Ok- pomyslałam skoro nie chce sie spotykac to nie bede go zmuszac. Poza tym miałam wtedy mysli że jednak nie pasujemy do siebie, róznica wieku, ja zawsze duzo mowiłam on raczej z tych cichych. Kiedys sie dowiedziałam że miał dziewczyne i ona go zostawiła dla innego czy jakos tak, no i sie go pytałam on zaprzeczal, ale ja dalej naciskałam. Moja obsesja dowiedzenia sie wiecej o nim była taka że naciskałam, po prostu denerwowało mnie ze ja ciagle gadam a on nic. Spedzał u mnie sylwestra a to była domówka - no i godzina 00;00 nowy rok, składamy sobie zyczenia no i wział mnie orzytulił i chciał mi dac buzi a ja sie odsunełam (bo tam byli rodzice, a ja nie jestem osoba która robi takie typu rzeczy przy rodzicach) no i poźniej gdy wszyscy poszli spac, zostalismy sami, pocałował mnie . Na drugi dzien jak przyjechał po auto bo zostawił, gdyz był zbyt pijany by jechac. Był jakis dziwny, pojechał po 2 h jakos, myslalałam ze to przez kaca, ogolnie pisalismy o tym pocałunku i sie smiałam (zeby nie mowił potem ze wykorzystałam go po pijanemu, ale w sumie to on mnie pocałował ) nie wiem moze załował. Nastepnym razem jak do mnie przyjechał i siedzielismy, ogladalismy film chciałam sie przytulic do niego ale sie odsunał, wiec pomyslałam ze jest cos nie tak. Po paru dniach własnie napisał mi że tylko znajomy - nawiązujac do poczatku ). Po jakims czasie ok rok, wziełam sie na odwage i zapytałam dlaczego mnie olał bo mnie to dreczy, a on ze przez to ze ktos mi cos o tym powiedział a ja sie trzymałam tego - fakt, źle zrobilam, ale czy to powód. Dodam tylko ze to rodzina katolicka, co niedziele do koscioła itd. Ja mu kiedys powiedziałam ze nie chciałabym slubu i w ogole.. . Ale wracajac do rzeczy , napisał mi to dlaczego koniec był znajomosci, ale napisał jeszcze że było mineło, i dopisal, tak mysle. Czy to znaczy że mysli o mnie jeszcze, sama nie wiem co mam myslec, a nie chce do niego pisac cały czas i go meczyc. Ja zazwyczaj pisze do niego pierwsza i w ogole, mowi ze sie nie narzucam jak pisze, ale mi głupio jakos. Poza tym na ur pisze mi eski z zyczeniami nie np na fb jak wszyscy. Ostatnio miałam okaze go zobaczyc i od tamtej pory nie moge przestac o nim myslec. Co o tym myslicie ..?

Gość gość
Napisz do niego i tyle, on napewno nie ma do Ciebie kontaktu a chciałby porozmawiać

mam do mnie kontakt, ostatnio sie widzielismy.. ale nic nie pisał .. zreszta nie wiem jak zaczac rozmowe i co napisac, ile mozna pisac pierwszym, dziwne uczucie zreszta

Gość gość
Napisz jeszcze raz tylko tak, żeby dało się zrozumieć kontekst. Nie chciał Cię bo?

głupio pytac, zwłaszcza ze mam teraz chłopaka, a nie chce zeby wygladało ze lece na dwa fronty. Bo tak nie jest, jak mam chłopaka to nie zdradzam, ale chodzi mi bardziej o to że ciagnie mnie do niego bardziej niz wczesniej, interesuje mnie to. Nie mowie ze chce zwiazku ale kontaktu, a tego kontaktu brak, po prostu bardzo go lubie .

Gość gość
Skoro masz chłopaka to daj tamtemu święty spokój. Wyjdziesz na puszczalską, zresztą w sumie to byłaby prawda :-)

nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj, nie jestem puszczalska poza tym czytaj ze zrozumieniem.