Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks przy kims

Polecane posty

Gość gość

hej, razem z partnerka ostatnio rozmawialismy ze fajnie byloby kochac sie przy innej parze "bez wymiany". mial ktos okazje? nas taka mysl bardzo podnieca

Gość gość
Moge na was popatrzec ze swoja partnerke

dla mnie to troche dziwne, myslałam ze takie cos jest intymne i kazdy chce sam a nie zeby jeszcze ktos go ogladał . Jak jakies zawody kto głosniej z pan jęknie.. :D

Gość gość
To zrób to na ulicy. Może policja zobaczy

Gość gość
nie to nie maja byc zawody, nie kazdy to lubi, kazdego cos innego podnieca, nas akurat taka sytuacja

Gość gość
my tak robimy w swingers clubach na plaży naturystów albo jak umówimy się z inną parą wymieniamy też się partnerami dla nas to super zabawa

Gość gość
a ty do zakonu

Gość gość
Ja uwazam że to fajne doswiadczylam tego w klubie swingersow kochalam sie z mezem inni patrzyli albo to my patrzylismy i sie piescilismy z nikim innym sie nie kochalismy tylko miedzy soba ale fajne doswiadczenie bylismy na imprezie dla par w Lavie na Mokotowie ;)

Gość gość
My uczedtniczymy w takich zabawach patrzymy na innych inni patrzą na nas i bawimy też się z wymianą partnerów dla nas super zabawa

Gość gość
No dokladnie ja tez ze swoim partnerem tak robię ;)

Gość gość
fajna zabawa i ciekawe doświadczenie. My pierwszy raz przypadkiem - myśleliśmy że nocujący u nas znajomi śpią, a oni nie spali tylko się przyglądali. Jak skończyliśmy tamta wstała i naga przeszła do łazienki. My zdziwienia a on wyjaśnił - jak was widzieliśmy to teraz się nie ma co wstydzić. Jak chcecie możecie teraz popatrzeć na nas. Wtedy zcykorowaliśmy, ale na drugi dzień wieczorem przy drinkach pogadaliśmy o tym, poprawiliśmy drinki i zrobiliśmy sobie nawzajem pokazy. Jak patrzyliśmy jak oni to już było nakręcenie i na łyżeczkę już żonie wsadziłem, zgrabnie się wypinała i wierciła pupą, ale nie chciała mocnej akcji - lepiej najpierw popatrzmy.

Gość gość
my bardzo lubimy jak ktoś patrzy na nas lubimy też patrzeć na innych bardzo też podoba mi się jak mąż bzyka inną kobietę on też podobno lubi jak mną zajmują się inne kobiety