Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie odzywa się.

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam problem, piszę tutaj po raz pierwszy dlatego proszę o wyrozumiałość. Sprawa dotyczy historii takiej jak.. Znalazłam chłopaka kilka lat, ale nie utrzymyealismy kontaktu, nagle od roku pisaliśmy praktycznie codziennie, planowaliśmy spotkanie, ale zazwyczaj nie wychodziło, ostatnio wyszło (alkohol pomógł), po tym spotkaniu pisaliśmy że sobą jeszcze 3 dni, aż nagle kontakt się urwał z jego strony, od 2 dni się wcale nie odzywa, napisałam mu wiadomość ale nie odpisał, co gorsza dowiedziałam się że jestem w ciąży (po 6 dniach od stosunku) , więc wiedząc że się więcej z nim nie spotkam, napisałam mu wiadomość, w której wyznałam mu ta informacje, ale też nie odpisał... Co dalej zrobić? Czy próbować kontaktować się czy po prostu odpuścić?

Gość gość
Wiesz o ciąży po 6 dniach od stosunku?U jasnowidza byłaś, czy jak?

Gość gość
6 dni po stosunku dowiedziałas się o ciąży LOL

Gość gość
Aby o takich sprawach wiedzieć, to trzeba być chodź trochę inteligentnym, a nie wyjeżdżać z jasnowidzem. Test ciążowy strumieniowy, jest w stanie wykazać ciąże po 4 dniach od stosunku tylko debile wierzą że trzeba czekać 2 tygodnie. M

Gość gość
Trzeba było zaczekać z tą informacją dopiero jak się odezwie, albo zadzwonić i powiedzieć żeby się spotkać i dopiero na spotkaniu mu to wyznać. Teraz pozostaje Ci albo czekać aż się odezwie sam, albo jechać do niego, tam gdzie napewno będzie, no i porozmawiać z nim. Może on czuł to ze moglas zajść w ciążę i się boi tego dlatego milczy bo niewie co robić..albo cos mu jest dlatego nie odzywa sie, warto się upewnić