Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd na kafeterii tylu nauczycieli

Polecane posty

Gość gość

Niemal w każdym poście w tym dziale odzywa się jakaś nauczycielka. Skąd one mają tyle czasu wolnego? Wiecznie zrzędzą że są taaakie zarobione a jakoś na kafe mają czas. Wywyższają się, że niby są uczone a marnują czas na patologicznym portalu dla patoli wszelakiej. A potem się dziwić że wydaję na korki dla dziecka bo szanowne panhiusie tylko kawkę piją a w wolnych chwilach na kafe siedzą. Często te zapracowane nauczycielki dodają posty o 9 czy 11, kiedy teoretycznie powinny pracować. No sorry, one to muszą pisać w trakcie lekcji. Moje dziecko chodzi na korki z polskiego, z matmy, z biologii, z niemieckiego i z fizyki. Muszę PŁACIĆ ludziom bo szanowne belferki nie wykonują swojej pracy bo siedzą na kafeterii. Szanowne nauczycielki proszone są o nie odpowiadanie w temacie. ZObaczcie, co społęczeństwo o was myśli.

Gość gość
Skoro dziecko bierzxe ze wszystkiego korki to może po prostu nie jest zbyt lotne?

Gość gość
Może akurat te nauczycielki mają na później do pracy,albo mają ferie, albo są na zwolnieniu lekarskim

Gość gość
A co społeczeństwo o nich myśli? Ja akurat o nich mam dobre zdanie, a Twoje mnie nie interesuje. Dziecko takie lotne chyba bo mamusi...