Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podczas ostrego seksu

Polecane posty

Gość gość

Zdarza wam się podczas ostrego seksu ( albo podczas gry wstępnej) spoliczkować faceta albo splunąć mu w twarz?

Gość gość
Tylko odgryzam fiuta i urywam jaja

Gość gość
Każdy robi co i jak lubi w seksie nie ma żadnych standardów.

Gość gość
Jestem kobieta i uwielbiam ostry seks, ale nie ma mowy o pluciu i policzkowaniu. Ciagniecie za włosy, klapsy w tylek, mocne ruchy, i hasła typu teraz mnie mocno zerznij ale nic wiecej

Gość gość
Każdy robi co i jak lubi w seksie nie ma żadnych standardów. podpisuję się w 100 procentach, dlatego pytam, czy to robicie?

Gość gość
20:47: wypisałaś rzeczy, które facet robi Tobie przy swojej dominacji. A mi chodzi o sytuację odwrotną, gdy to dziewczyna robi te rzeczy facetowi.

Gość gość
Amputuję fiuta, urywam jaja

Gość gość
temat jest poważny, więc proszę o wypowiedzi w temacie. Jeżeli dla Ciebie temat jest egzotyczny i doznałaś z tego tytułu zderzenia kulturowego, to nie wchodź na topik.

Gość gość
urywasz ruchem skrętnym, jak grzybki w lesie czy ciągniesz na siłe?:)

Gość gość
nikt nie popisze na poziomie?

Gość gość
człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. wal go w ryj i nie pytaj na tym forum.

Gość gość
ja jestem facetem i nie chcę nikogo walić w ryj. Chciałem poznać wasze zwyczaje, wymienić się doświadczeniami, sprawdzić czy robicie takie rzeczy w łóżku. Widzę jednak, że na tym forum jest to trudne.

Gość gość
jak jestem ostro ******* nie panuję nad sobą robię rzeczy których normalnie bym nie zrobiła i nawet ich nie pamiętam dopiero facet po wszystkim o tym mówi

Gość gość
no ale jakie rzeczy? jak nie chcesz tu pisać, mogę dać Ci priva. Chętnie bym popisał.

Gość gość
coo, odpiszesz?

Gość gość
up

Gość gość
Nigdy na nikogo nie napluje bo to oblesne i obrzydliwe.

Gość gość
wszystko zależy od kontekstu sytuacji rodzaju związku osób. Uwierz mi, to nie jest obrzydliwe. Z Twoją śliną facet styka się stale, gdy się całujecie. To też jest obrzydliwe?

Gość gość
Zdarza mi się pociągnąć go za włosy i odchylić głowę, ugryźć w szyje/ucho, przejechać paznokciami po plecach tak mocniej czy szepnąć coś ale splunąć mi się nie zdarzyło a z tym strzałem w twarz to zdarzyło się ze dwa razy nie jakoś mocno raczej leciutko.

Gość gość
ja go kuje śrubokrętem i wkręcam mu gwint bo to lubi - potem lewarem zmieniam mu oponę na letnią bo nosi zimowe jest zaskakująco jak chcce mi natryskowo na twarz odciągać olej z maski ...fuu.... rga nim ąz lewituje i na spręzynce podwiesza się pod sufit

Gość gośćiks
A mój mnie kiedyś poprosił podczas ostrej zabawy zebym jebla go w twarz, dosłownie tak powiedział. I jego i mnie strasznie to nakrecilo. Od tamtej pory robię to często, pluje tez, ale to raczej z mojej inicjatywy, taka juz ze mnie plujka :D