Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina mojego męża śmieje się z mojego zdrowego trybu zycia i go nie akceptuje

Polecane posty

Gość gość

Niestety mieszkamy z jego rodziami i ciocią ( oni na jednym pietrze domu, my na drugim). Oni ciagle sie wtrącają w to jak mam zyc. jego mama i ciocia nie są dla mnie zytnio wzorami do nasladowania i nie chcialabym kiedys wygladac jak one bo sa przy kosci, zaniedbane, takie typowe "matki Polki", czego im oczywiscie nie mowiłam. Za to ja sama lubie dbac o siebie, biegac, z miesa jem tylko ryby, jem malo cukru. One uwazaja ,ze to jest niepotrzebne i ciagle slysze jakies docinki, ze np jem salatke na obiad ,a nie schabowego jak one.... Waszym zdnaime maja racje i jestem jakas dziwna skoro tak o siebie dbam? Nie chodze jak lalka babie, ale lubie dbac tez o cere, wlosy itd.

Gość gość
A tego, że ( oczywiscie za sowje pieniadze , a nie meza) kupuje sobie nowe ciuchy, chodze do fryzjera i kosmetyczki juz calkiem nie rozumieja :O Dla nich to sa "glupoty" bo same nie sa zbyt atrakcyjne, ale kurcze no, nie chcialabym kiedys byc typem kobiety jak one

Gość gość
Nie przejmuj sie nimi! Ty przynajmniej bedziesz zdrowa i przede wszystkim czujesz sie dobrze. Niech sobie jedza tego schabowego ciekawe czy za pare lat nie beda beczec, ze sa za grube albo maja problemy zdrowotne :)

Gość gość
Może chcą w zawoalowany sposób dac do zrozumienia ze twoj mąż wolałby schabowego niż sałatkę. Czy on je to co one gotują?

Gość gość
O, to moze o to chodzic

Gość gość
A co mogą mówić ograniczone, leniwe baby?

Gość gość
Chyba za bardzo bierzesz to do siebie, olej to i zajmuj się, czym lubisz.

Gość gość
a czy ten zdrowy styl życia naprawdę ci służy,bo osoby który się niby się zdrowo żywią,które ja znam to najbardziej chorują jesienią i zimą

Gość gość
ja w życiu spotkałem się z tym,że ten kto po prostu idzie po jedzenie do marketu jest o wiele zdrowszy od tego tzw.zdrowo się żywiącego

Gość gość
Właśnie ja rzadko choruję. Mężowi gotuje to co on chce, czyli zwykle mieso, ale sama czesto jem np. na obiad sałatke zz kurczakiem, albo rybę itd. Dla nich to jest dziwne i to moje widzi mi się, tak samo jak to, że biegam 3 razy w tygodniu, czy do niedawna chodziłam na siłownie, dla nich to są moje wymysly i nieraz to zle komentowały..

Gość gość
up

Gość gość
I właśnie sałata jest bardzo szkodliwa,pochłania dużo trucizny ,to są wiadomości ze szpitala ,

Gość gość
Nie wymądrzaj się,bo jak będziesz w ich wieku,to też nie będziesz zachwycała urodą ani figurą.Starość nie radość!!!

Gość gość
Mnie nie chodzi tylko o to, ze one sa starsze, ale jedzą dosc tlusto, wiec nic dziwnego, ze sa mocno przy kosci. nie przeszkadzaloby mi to gdyby sie nie czepialy mojego odzywiania

Gość gość
Ryby są skażone radioaktywnie od czasu awarii elektrowni jądrowej Fukushima dn.11 marca 2011r,poprostu pakujesz w siebie jedynie trucizny! No cóż twój wybór.

Gość gość
up

Gość Æðelgast
schabowe są ze świni - nieczyste mięso...

Gość gość
Æðelgast dziś Jesteś muzulmaninem?

Gość gość
gość wczoraj A co mogą mówić ograniczone, leniwe baby? popieram ta wypowiedz nie przejmuj sie dewotkami, ktore nic poza schabowym i kluskami nie umieja zrobic:D

Gość gość
wyprowadz sie i bedziesz miala swiety spokoj:D stare baby sa czesto frustratkami i lubia wtracac sie w zycie innych osob (wydaje im sie, ze tylko z uwagi na wiek maja z automatu wieksza wiedza, udaja, ze znaja sie na wszystkim, choc ich porady ograniczaja sie do powtarzania glupkowatych frazesow i oczywistosci - w internecie masz wiecej wiarygodnych informacji niz od takich starych bab siedzacych caly czas w 4 scianach bez zadnych zainteresowan):D