Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cierpienie

Polecane posty

Gość gość

Strasznie cierpie przez byłego faceta. On tego nie po trafi zrozumieć, caly czas uważa że mi nic nie zrobił i że on zawsze postępuje słusznie i nikogo nie krzywdzi.

Gość gość
Cierpisz? Jak mi przykro Jakubku...:) Ale pocieszające jest to, jestem twoja była już:p

Gość gość
bardzo dobrze ci ;-) cierpisz bo jesteś chora na banie ;-)

Gość gość
Wzajemnie ach....

Gość gość
Uważacie że kobieta jest zawsze wszystkiemu winna, wszystkiemu, facet niczemu. I że wolno ją obrażać jak nic facetowi nie zrobiła i źle traktować?

Gość gość
Skąd wiesz że mam coś z głową. Jestem normalną 27 letnią kobietą, ze swoimi pasjami i przyzwyczajeniami. Cierpie bo zawsze wg mnie jest moja wina. Po jego stronie nigdy wg niego nie było.

Gość gość
Może właśnie dlatego, że chciał by ona coś mu zrobiła a ona nie chciała i leżała jak kłoda? Dlatego ja źle traktuje?:p

Gość gość
Jak próbuje mu wyjaśnić że źle postępuje tak zawsze winna jestem ja. I nikt inny.

Gość gość
Mylisz się pod tym względem, jego przyjemność była i jest dla mnie ważna. Nie upokarzalam go w żaden sposób. A już taki napewno.

Gość gość
A ja Ciebie rozumiem. Chodzi Ci pewnie o to że on wydziera się na Ciebie o byle co ? Ten typ tak ma. To jest już przemoc psychiczna i naprawdę nie warto wiązać się z takim facetem.