Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro mam urodziny

Polecane posty

Gość gość

Jutro mam 31 urodziny, czuje ze przegralam zycia Nue mam nikogo bliskuego Czuje sie tak ze chcialabym po prostu zniknac zeby mnie juz nie bylo, zebym byla wymazana z tego swiata Za miesuac mam wtchodzic za maz a suedze i placze Jestem dzueckiem z nieubnego zwiazku. Moja matka zaszla w ciaze z mezem swojej kolezanki. Dowiedzialamsie otym dopiero kilka lat temu, chociaz i tak nie wiem wszystkiego. Gdzies w glebi duszy winie siebie za to ze powinnamsie nigdy nie urodzic. Ojca raz odnalazlam ale nie chce utrzymywac ze mna kontaktu i zablokowalmoj nr telefonu.

Gość gość
Za miesiąc wychodzisz za mąż a nie masz nikogo bliskiego ? Marne provo hehe.

Gość gość
Ja też jutro mam urodziny kończę 28 lat, dlatego życzę ci żebyś nie myślała o sobie tak źle bo przecież nie jesteś niczemu winna, jesteś tylko niewinnym dzieckiem z tego związku

Gość gość
Dzieki Nugdy sie z tym nie uporam. Nie wiem nawet jsk to okreslic. Z matka mam fatalny kontakt, nie rozmawiamy od ponad miesiaca, ona ma mi duzo do zarzucenia, nigdy nie czulam bliskosci z nia. Zawsze balan sie jej krytyki, teraz nie potrafie z nia rozmawiac. Ona jest juz starsza osoba teraz i nie rozumie pewnych rzeczy. Teraz mamnarzecxonego ale duzo sie miedzy nami popsulo. On mnue kochal nad zycie, ale ja zawsze prowokowalam klotnie. On sie zmienil, oddalil ode mnie. We mnie tez cos peklo, nie czuje tego co na poczatku. Dzis tez mielismy spedzic razem dzien bo jutro mam urodziny ale atmosfera byla fatalna i on pojechal do znajomych. Ja siedze w domu sama.

Gość gość
To jeszcze masz problem z chłopakiem. Może napisz dlaczego prowokowałaś te kłótnie, co było przyczyną ?

Gość gość
jeśli jutro masz urodziny, to pamiętaj o porządnych ozdobach, dodatkach jak czapeczki, słomki i balony to głowy dodatek każdych urodzin, ja na przykład sporo dekoracji urodzinowych kupuję na http://www.godanparty.pl i jestem zawsze zafascynowana tymi rzeczami :)