Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Na początku stycznie zaprosił mnie na fb chłopak, następnego dnia napisał, powiedział, że to przypadkiem, ale dalej kontynuował rozmowę. Napisał, że mnie widział w róznych miejscach, nawet zapamietał, że mnie widział prawie rok temu u lekarza. Sądziłam, że się jemu podobam. On pracuje jako kierowca, wyjeżdza za granicę, więc czasu ma mało, ale dzisiaj do niego napisałam o 9 i nic mi do tej pory nie odpisał. Napisałam do niego z innego numeru cześć, co słychać i na ten numer odpisał. Czy mnie olał i nie chce się jemu pisać?

Gość gość
Tylko raz napisał jako pierwszy czy kilka razy pod rząd pisaliscie z jego inicjatywy i teraz Ty postanowiłas napisać pierwsza?

Gość gość
Kilka razy odzywał się pierwszy, początkowo tylko on, teraz czasem ja, czasem on

Gość gość
Może niż kogoś innego poznał np w trasie, a może ma dziewczynę która ukrywa a z Toba chciał tylko po flirtować, podbudować sobie ego. Pierwszą zasada- jeśli raz Nie odpisał, olal Cie (a wiesz ze odczytał wiadomość) to NIC już nie pisz, najgorsze to robienie wyrzutów, dopraszanie się o kontakt, pytanie ,,czemu się nie odzywasz". To tylko utwierdzi go w przekonaniu ze Ci zależy i podbuduje mu ego, będzie wiedział ze przezywasz jego milczenie. A gdy zignorujesz to ze on Cie zignorował nie pisząc już absolutnie nic, To on zacznie się zastanawiać czy Ci zależało, a może nie, skoro spłynęło to po Tobie, może masz inne opcje, skoro nie dopominasz się o jego uwage ;)

Gość gość
Za dojrzała jestem na takie gierki choćbym nawet była zakochana.

Gość gość
Widocznie on lubi takie gierki czyli jest niedojrzały i nie pasujecie do siebie- daj sobie spokój

Gość gość
on często ma wyjazdy, wiec sądziłam, że może być zajęty