Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klm_rak

Zachorowałem na raka. Kim jest moja żona?

Polecane posty

Gość gość córcia tatusia
Jaki to rak, jakie rokowania? Żona No bardzo dziwna reakcja- chyba ze wypiera ta informacje, jeszcze nie zdaje sobie sprawy. Moja mama jak i my wszystkie dzueci oczywiscie zareagowaliśmy płaczem i szukaniem wszystkich informacji. Potem zawsze razem i ciagle konsultacje. Gotowanie pod tatę, wyjazdy i wszystko pod niego. Niestety naszego taty nie udało sie uratować ale dwa lata walki pokazały ze rodzina jest dla nas najważniejsza.

Gość gość
22:34 ale jaja, ktoś trafił w samo sedno z opisem ciebie trollu jadącym na psychotropach i spędzającym i dzień i noc przy kompie, zawsze sam i sam, takie smutne zero:(Nie możesz sobie darować, że ktoś cię tak miernoto żałosna przejrzał:)

Gość klm_rak
Moja historia jest prawdziwa. Dziękuję wszystkim, którzy odpisali. Ja więcej już nie piszę, widzę że to nie ma sensu. Za dużo idiotów odpisuje, którzy dodatkowo podpinają się pod nicka. Nigdy tego zachowania nie zrozumiem. Dziwię się również Kafeterii, że takie coś dopuszcza.

Gość gość
te komentarze to jakaś masakra.

Gość gość
Jestem w szoku, autorze uwierz, że mimo, iż kompletnie Cie nie znam to posmutnialam raz - z powodu Twojej choroby. Współczuję. Bądź silny dla siebie i dzieci. Druga sprawa to straszne zachowanie Twojej żony. Ma specyficzny zawód powinna mieć tym bardziej więcej empatii. Wyzdrowiej! Zmień żonę nie zasługuje na Ciebie.

Gość gość
Nie kocha Cię już. Nie zależy jej.

Gość gość
wyjdziesz z tego? jakie rokowania?

Gość gość
Żona musi być silna i żyć normalnie dla waszych dzieci. I gdyby to ona zachorowała, od razu odszedłbyś od niej jak większość facetów w takiej sytuacji.

Gość gość
Prawda