Gość Pseudogość Napisano Luty 18, 2018 Witam jestem w 1 klasie liceum, a o to problemy: - Żadna ekipa mnie nie chce na mieście - Nikt mnie na urodziny nie zapraszał oraz nie składał życzeń z fotkami lub dużo fotek w formie pokazu slajdów na fb - Każdy mój związek kończy się tym, że każda dziewczyna przestaje mnie kochać, po prostu żadna dziewczyna nie jest szczęśliwa i nie płaczą przez to... - Duża część się ze mnie śmieje - Staram się ubierać w dobre ciuchy, nic to nie daje tylko rodzina mówi że mam fajne ubrania, po prostu trochę dbam o wygląd - Mało lajków na fb - Nie mam rodzeństwa (jestem jedyny w klasie który nie ma, oraz w rodzinie, same kuzynki są jedynaczkami) - Każdy mnie okłamuje - Nikt się mną nie przejmuje - Jestem w wolne cały czas sam, jedynie co u babci często jestem.. - Coraz więcej mam wrogów.. - Nic nikomu nie zrobiłem złego.. Po prostu moje życie realne to porażka.. Mało co gram w gry, nie pale, nie pije, nie ćpam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach