Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki na pierwsze zmarchy i pielęgnacja po 30!

Polecane posty

Gość gość

Jakich kosmetyków używacie po 30stce? Zaczęłam przyglądać się bardziej pielęgnacji p/zmarszczkowej i postanowiłam zainwestować w : - olej z pestek malin - naturalny filtr p/słoneczny, - delikatny żel do mycia twarzy Fitomed, - maseczkę/żel do twarzy https://wieczniemloda.com/maseczka-rozana-platki-rozy-sklep-12294 , stosuję też pod oczy, - serum z witaminą C z Biochemii Urody olejowe, - peeling enzymatyczny też z BU. Nie ma tego dużo :) Do kosmetyczek nie chodzę - nie mam czasu. W przyszłości może pójdą w ruch zabiegi medycyny estetycznej, póki coo odpukać jest tak dobrze, że nie potrzebuję. Skóra jest ładniejsza, promienna i nie mam cały czas pojawiających się syfów, pory się zmniejszyły. Jak to wygląda u Was?

Gość Gosc015
Ogolnie do ciała po 30 roku zycia bardzo sprawdza sie PERFECTA FENOMEN C 3x ujedrnienie- balsam mus a na noc PERFECTA ELIXIR MULTI-KALOGEN gleboko regenerujacy.Ciałeczko jak pupka niemowlaka :D

Gość gość
Co na zmarszczki na dekoldzie??? :(

no ja mam na czole i zdecydowałam się jednak na wypełniacz - bo najlepiej likwiduje zmarszczki i fajnie nawilża skórę....a do tego widać ze buzia jest rozświetlona!jestem zadowolona!