Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksiezniczka75

Marihuana a zwiazek

Polecane posty

Gość Ksiezniczka75

Dzień dobry. Jestem z moim partnerem około roku, i na początki związku palił marihuanę codziennie lecz z czasem ograniczył ją gdy miałam problem i palił rzadziej za moim pozwoleniem, lecz od pewnego czasu pali znów okłamuje mnie i ostatnio napisał ze nie chce mieć dziewczyny ktora nie chce żeby palił i ma dość odmawiania i chxe palić jak bd mieć ochotę , bo on to lubi i ze go nie rozumiem, a ja tego nie Nawidze .. proszę o pomoc co mam robić ? :( zostawić go ?

Gość gość
Zostawić. Skoro już zaczął Cie oklamywac będzie to robił co chwile. Dla niego marihuana jest ważniejsza od Ciebie! Zrezygnuje ze związku po to żeby palić. Miej honor i odejdz od niego, nic dobrego Cie nie czeka.

Gość Księżniczka75
Tak trudno mi odejść od niego, jest pierwsza moja miłością, boli mnie to ze marihuana nest ważniejsza niż ja nie potrafię się od niego uwolnić.. zawsze wracam do niego i mu wybaczam co ze mną nie tak

Gość gość
Niestety musisz odejść albo dalej brnac w tym gówn/ie bo on nie przestanie wiem z doświadczenia a potem jeszcze dojdzie ze większość kasy idzie na to tak jak u mojego

Gość gość
Posłuchaj mój narzeczony tez miał problem palił co dziennie za 10 Euro bo tu taka cena jestem w Niemczech,nie stawiałam mu ultimatum bo to uważam za głupie tylko rozmawialiśmy dużo o tym mówiłam szczerze ze nie dam rady w takim związku i on naprawdę przestał bo to zniszczyło mu 7 lat życia nie powiem ze wcale nie pali bo raz w tygodniu zapali ale nie za 10 tylko za 5 Euro i zawsze mi o tym mówi .Teraz widzi na co może sobie pozwolić kiedy nie wydaje tyle kasy na to zielsko i dobrze mu z tym.

Gość gość
Powiem tez szczerze ze niekiedy pociągnę sobie buszka dla towarzystwa z nim i on się strasznie z tego cieszy ze ma kobietkę z która może wszystko i to motywuje go by trzymać się tych reguł które ustaliliśmy,jestem naprawdę szczęśliwa ze nie dałam za wygrana kiedy wszystko mówiło zostaw go

Gość gość
Taa...tylko ze u autorki to inaczej wygląda, są krócej razem a on juz zapowiedzial ze jest w stanie ja zostawic dla marihuany. Autorko, on Cie nie kocha! Tak Nie zachowuje się zakochany facet! I dobrze Ci pisza, będzie tylko gorzej jak z nim zostaniesz. Miej honor i odejdzie! Poboli i przestanie, z czasem sie odkochasz.

Gość narciarz
czytam

Gość gość
Niech pali regularnie to zobaczysz jakie luki będzie miał w mózgu za pare lat