Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorkaa

Park Leśny Rembertow.

Polecane posty

Gość gośćautorkaa

Witam. Czy ktoś kupił tam mieszkanko ? Szukam nowych sąsiadów :p

Kupiłam :) Własnie ruszyłam z kredytem jakiś miesiąc temu. :) Ktory budynek A czy B? U mnie A, pietro 2. Już się nie mogę doczekać odbioru grudniowego. Raczej nie przewidują opóźnień a nawet wszystko może się zadziać wcześniej. Takie dostałam informacje od dewelopera. Magda

www parklesnyrembertow fora pl Założyłam forum aby tam się lepiej poznać, można się wymieniać doświadczeniami. ( zamiast spacji, kropki - pamietajcie przy wklejaniu :) )

Gość zx33
Miło mi poznać przyszłych sąsiadów :) My też kupiliśmy niedawno tam mieszkanie budynek A 5 piętro.

Hm... A może warto byłoby się w tym temacie doradzić jakiegoś specjalisty? Według mnie jest to naprawdę dość dobre rozwiązanie :)

Gość megalomania
Super, zapraszmay na forum, zeby sie podzielic swoimi doswiadczeniami :) www parklesnyrembertow fora pl (kropki pomiedzy slowami) Dopiero to rozkrecamy :)

Gość Szperacz2018
Czy zauważyliście, że ogrzewanie i ciepła woda będzie z pieców olejowych przez 2 lata a nie z miejskiej sieci ???? Jest to około 3 razy droższe od mediów z sieci miejskiej. Deweloper nie wie gdzie i jakie piece będą, gdzie postawią zbiorniki na olej, czy będą spaliny i w które okna będą lecieć. Dopłata za piece ma być 50 zł do czynszu plus to zawyżone zużycie.

Gość megaloamnia
O tym, ze przez dwa lata będzie ogrzewanie z pieców olejowych masz w broszurach informujących o zagospodarowaniu terenu i wykończeniach. Wiem o tym, tez nie ejstem zachwycona tym ale nic na to nie proadzimy i będziemy musieli przyjąć to na te dwa lata. Jest jest to na stałe, więc myslę, że do przeżycia.

Gość Szperacz18
W wydziale infrastruktury Gminy Rembertów tel 22 44 33 883 można sie dowiedzieć, że nie ma teraz technicznych możliwości podłaczenia cieplej wody i ogrzewania.nie ma też w planach budowy tam infrastruktury. Wyglada na to że deweloper wprowadza nas w błąd.

Gość gość
widzisz ja zadzwoniłem i pisałem maila do ciepłowni i będzie podłączenie sieci bo papiery nawet tam już wpłynęły w tej sprawie

Gość megalomania
Też dzwoniłam z ciekawości, wszystko jest w toku ale może to potrwać. To pierwsza tego typu inwestycja na tym terenie Rembertowa więc bedą musieli się tym zająć z nieco większą dokładnością. Nie ma co dramatyzować ..poczekać na rozwój wydarzeń. Jestem dobrej mysli, deweloper na razie wywiązuje się ze wszystkich swoich zadań, kolejny etap zakończony - teraz czekamy na grudzień :)

Gość gość
Megalomania widzę że będziemy sąsiadami na jednym piętrze. Jeśli można wiedzieć który lokal.

W moim przypadku - lokal 50, pietro 2 :) Zaprtaszamy na forum: www parklesnyremebertow fora pl (zamiast spacji - kropkli :) )

Gość budynek A
my z partnerem kupilismy mieszkanko. W styczniu odebranie kluczy. a Wy? kiedy odbieracie mieszkanie??

Gość Lin

Podoba mi się jak zachwalają to osiedle, w około tylko fabryki, betoniarnia, wysypisko steny i osiedle mieszkaniowe... 1 autobus, którym w godzinach szczytu jedzie się ponad 1h do wiatracznej, dojazd tragiczny i będzie tylko gorzej jak przybędzie kolejnych mieszkańców. Przedszkoli i szkół brak w pobliżu... Bo dla nowych mieszkańców - obok są Ząbki, to inne miasto i wasze dzieci mimo że szkołę pokazują 500 metrów od was, raczej się tam nie dostaną bo jako Warszawiacy nie macie tam okręgu. A do szkoły w Rembertowie daleka droga :(. Ząbki nie mają miejsc w szkołach i przedszkolach dla swoich mieszkańców a co dopiero dla "przyjezdnych". Może super inwestycja, ale lokalizacja do bani. A "Park leśny" tu nie ma żadnego parku są brudne lasy elektrociepłowni Kawęczyn, które służyły jako wysypisko odpadów z tejże firmy. Po lesie żadna przyjemność się przechadzać bo więcej w nim śmieci niż roślin...